Închide meniul

Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Farul 1-2! Andrei Burcă, eliminat la finalul meciului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 mai 2023, 23:19

Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Farul 1-2! Andrei Burcă, eliminat la finalul meciului

Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj - Farul 1-2

Dan Petrescu şi Andrei Burcă, în timpul unui meci/ Profimedia

Dan Petrescu a fost un car de nervi după ce Farul a învins-o pe CFR Cluj, cu scorul de 2-1. „Bursucul” nu s-a mai putut abţine şi a avut o reacţie nervoasă, având un dialog aprins cu jucătorii lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda înfrângerii cu Farul, CFR Cluj a terminat pe locul al treilea acest sezon de Liga 1, şi se va duela cu FC U Craiova 1948 la barajul pentru cupele europene.

Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Farul 1-2

După fluierul final de meci, Dan Petrescu a mers direct către jucătorii celor de la Farul, gesticulând nervos. De asemenea, tehnicianul ce la CFR Cluj a fost extrem de deranjat şi de arbitrul Marcel Bîrsan.

Totodată, şi Andrei Burcă a fost extrem de nervos şi a avut un conflict cu jucătorii de la Farul. Iniţial, fundaşul central a fost avertizat cu cartonaş galben, însă nu s-a calmat, iar arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu.

Dan Petrescu a fost un car de nervi, după CFR Cluj - Farul/ Captură Orange Sport
Dan Petrescu a fost un car de nervi, după CFR Cluj – Farul/ Captură Orange Sport

Astfel, Burcă nu va putea juca în duelul de baraj pentru cupele europene cu FC U Craiova 1948.

Reclamă

CFR Cluj a avut o prestaţie modestă în duelul cu Farul. Clujenii au deschis scorul în partida cu trupa lui Gică Hagi prin Daniel Bîrligea, în minutul 15, însă în minutul 42 s-au văzut egalaţi de Lousi Munteanu, atacantul marcând un gol superb.

Pe finalul primei reprize, acelaşi Louis Munteanu a ratat şansa de a-şi duce echipa în avantaj, ratând un penalty.

În repriza secundă, Farul a preluat conducerea după golul lui Louis Munteanu, care a marcat de la punctul cu var, luând astfel revanşa după ratarea din minutul 45.

Reclamă 4 / 0/3

Farul încheie cu o victorie sezonul în care a devenit campioană. CFR Cluj a încheiat pe trei, după ce Universitatea Craiova a fost învinsă de Sepsi, cu 1-0, pe teren propriu.

Dan Petrescu a dezvăluit că poate pleca de la CFR Cluj în vară

Dan Petrescu a dezvăluit că poate pleca de la CFR Cluj, la finalul sezonului. „Bursucul” susţine că are oferte clare, deşi mai are contract cu trupa din Gruia încă un sezon. De asemenea, tehnicianul clujenilor susţine că va lua în calcul o plecare, în cazul în care strategia clubului se va schimba în vară.

Dan Petrescu a confirmat faptul că are mai multe oferte pentru a pleca de la CFR Cluj. Acesta susţine că este decis să rămână în Gruia, în cazul în care obiectivul echipei este de a câştiga campionatul.

„Sunt ceva oferte clare și concrete, dar v-am zis am contract încă un an și chiar mi-aș dori să continui, dar depinde și patronul ce strategie are, dacă va fi o strategie pentru a câștiga campionatul vă dați seama că sunt interesat. Dacă va fi o altă strategie, atunci nu știu. Rămâne de văzut. Eu am contract. Chiar dacă aș vrea să fac ceva fără acordul patronului și al clubului nu am cum să plec.

Cine plătește clauza? Eu sigur n-o să plătesc. Dacă vine o echipă să plătească înseamnă că nu-mi mai dă mie nimic și atunci ce facem? Vedem ce va fi. Eu mă simt foarte bine la Cluj aș vrea să continui, dar în condițiile în care vrem să ne batem la trofee”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Farul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și