Închide meniul

Dan Petrescu, un car de nervi: „Mai contează ce vrea antrenorul? Nu eu i-am pierdut pe jucători, CFR Cluj i-a pierdut!”

Dragoș Vasile Publicat: 1 octombrie 2022, 18:18

Reclamă
Dan Petrescu, un car de nervi: „Mai contează ce vrea antrenorul? Nu eu i-am pierdut pe jucători, CFR Cluj i-a pierdut!

Meci de infarct pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Petrescu a fost un car de nervi din cauza jucătorilor care au plecat de la CFR Cluj. Jefte Betancor, Marko Dugandzic şi Adrian Păun au plecat din Gruia, iar „Bursucul” susţine că nu a avut niciun cuvânt de spus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu s-a enervat după ce a fost acuzat că CFR Cluj a rămas fără jucători importanţi din cauza sa. Antrenorul a transmis că patronul Neluţu Varga are ultimul cuvânt de spus.

Dan Petrescu, un car de nervi

”Dacă Păun nu voia să plece, pleca el? Dacă clubul nu voia să îl dea, mai contează ce vrea antrenorul? Antrenorul doar antrenează şi asta va fi în continuare la CFR Cluj cât mai am contract şi oriunde voi merge.

Nu are loc să facem speculaţii că Dan Petrescu i-a pierdut prea uşor pe Bentacor sau Dugandzic. Nu Dan Petrescu i-a pierdut, CFR Cluj i-a pierdut. Cuvântul decisiv îl au patronul şi jucătorul. Doar dacă mi se cere părere. Niciunul dintre jucătorii pe care i-am enumerat nu am vrut să plece.

Mi s-a spus că am renunţat prea uşor la Dugandzic. Acolo a fost jucătorul şi clubul, nu Dan Petrescu. Degeaba îl aruncăm pe Dan Petrescu în faţă. Două săptămâni s-a vorbit despre Dan Petrescu”, a declarat Dan Petrescu.

Reclamă
Reclamă 4

Un jucător plecat de la Manchester City este aproape de CFR Cluj

Thomas Agyepong s-a despărțit în această vară de Manchester City, și este aproape de a veni sub comanda lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Jucătorul poate evolua pe postul de extremă dreapta, cât și stânga.

Thomas Agyepong a fost sub contract cu Manchester City din 2015 și până în vara trecută. Mijlocașul a fost împrumutat constant, la echipe precum Twente, Hibernian, ultima dată la Lommel, echipa din Liga a 2-a din Belgia.

Pentru trupa lui Pep Guardiola, Agyepong nu a bifat niciun minut, iar contractul său a expirat în această vară, odată cu împrumutul la Lommen. Conform presei din Ghana, țara natală a jucătorului, acesta este aproape de a semna cu CFR Cluj, campioana României.

Reclamă

În sezonul trecut, Agyepong a bifat 13 meciuri în Liga a 2-a din Belgia, fără să marcheze vreun gol, și fără să contribuie cu pasă decisivă la vreo reușită a coechipierilor săi.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:25

Spania și-a anunțat lotul pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Lamine Yamal este marele absent! Jucătorii convocați

17:23

Participă la promoția 1+1 AntenaPLAY și dai play la fiecare zi de vară

17:23

FotoSoţia lui Marco Verratti şi-a uluit fanii. Jessica Aidi a îmbrăcat un costum de baie minuscul, iar imaginile s-au viralizat!

17:20

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

17:14

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

16:54

Andrea Compagno i-a „cucerit” pe jurnaliștii italieni cu cifrele din China! Mesaj superb despre fostul jucător de la FCSB

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și