Închide meniul

Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului”

Alex Ioniță Publicat: 15 mai 2024, 13:35

Reclamă
Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista Bursucului”

Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj!

Dan Petrescu / Profimedia

Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Antrenorul echipei din Gruia a pus ochii pe un jucător al unei formații din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Alexandru Crețu, legitimat în prezent la Universitatea Craiova. Petrescu dorește să realizeze această mutare pentru preliminariile UEFA Conference League, având în vedere că sunt șanse mari ca formația din Gruia să obțină locul al 2-lea în Liga 1, la finalul sezonului.

Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj!

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, Dan Petrescu are parte de susținerea lui Neluțu Varga, în tentativa de a face o echipă care să se bată la titlu, în sezonul viitor.

Astfe, antrenorul echipei din Gruia și-a alcătuit o listă de achiziții, unde se regăsește și numele lui Alexandru Crețu, căruia îi expiră contractul cu Universitatea Craiova la finalul actualului sezon.

Sursa citată anterior anunță faptul că Neluțu Varga este pregătit să îi ofere o primă de instalare de 150.000 de euro, dar și un contract mai mare față de cel pe care îl are, în prezent, cu Universitatea Craiova.

Reclamă
Reclamă 4

Alexandru Crețu a făcut un sezon bun în tricoul oltenilor și este cotat acum, de site-ul de specialitate Transfermarkt, la suma de 900.000 de euro.

Acesta a ajuns la echipa lui Mihai Rotaru, în anul 2021, din postura de jucător liber de contract. În tricoul echipei din Bănie a adunat, în Liga 1, 98 de partide, în care a marcat 16 goluri.

Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali

Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. „Bursucul” insistă pentru împrumutul lui Adrian Mazilu de la Brighton. Atacantul de 18 ani, crescut de Gică Hagi, ar putea ajunge în Gruia.

Reclamă

Adrian Mazilu este şi pe lista campioanei României, alături de alţi jucători de naţională. Gigi Becali are de ales între Mazilu, Denis Alibec, George Puşcaş şi Louis Munteanu.

Potrivit fanatik.ro, şefii lui CFR Cluj negociază deja împrumutul lui Adrian Mazilu. Tânărul atacant a ajuns la Brighton la începutul acestui an, în schimbul a 3 milioane de euro. Mazilu nu a jucat niciun minut în Premier League, fiind împrumutat la Vitesse. Nici acolo nu a primit mai multe şanse şi ar putea fi lăsat să revină în România de Roberto De Zerbi.

De Zerbi, care a jucat între 2010 şi 2012 în tricoul ardelenilor, a rămas în relaţii bune cu conducerea lui CFR Cluj. Dan Petrescu poate profita şi să îl aducă pe jucătorul care este pe placul lui. 2.5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Mazilu.

Adrian Mazilu a înscris 6 goluri sezonul trecut, în 19 apariţii din Liga 1. În actuala ediţie de campionat a reuşit un gol în 16 meciuri.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și