Închide meniul

Întrebat pe ce echipă va fi presiunea la derby-ul Rapid – FCSB, Marius Şumudică a dat un răspuns surprinzător!

Bogdan Stănescu Publicat: 9 martie 2024, 19:43

Reclamă
Întrebat pe ce echipă va fi presiunea la derby-ul Rapid – FCSB, Marius Şumudică a dat un răspuns surprinzător!

Întrebat pe ce echipă va fi presiunea la derby-ul Rapid - FCSB, Marius Şumudică a dat un răspuns surprinzător!

Marius Şumudică a venit la derby-ul Rapid - FCSB / AntenaSport

Marius Şumudică a dat un răspuns surprinzător la întrebarea pe ce echipă va fi presiunea la derby-ul Rapid – FCSB, care va începe la ora 20:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică e de părere că presiunea va fi pe FCSB, chiar dacă „roş-albaştrii” sunt la 12 puncte în faţa Rapidului. Giuleştenii ar trebui să câştige dacă vor să se apropie de FCSB înainte de startul play-off-ului.

Întrebat pe ce echipă va fi presiunea la derby-ul Rapid – FCSB, Marius Şumudică a dat un răspuns surprinzător!

Cel mai probabil, Şumudică se referea la faptul că vor fi mult mai mulţi fani ai Rapidului pe Arena Naţională în această seară.

8.600 de suporteri ai FCSB vor fi prezenţi pe stadion, restul până la 50.000 fiind fani ai Rapidului.

(n.r: Vă era dor de o atmosferă din aceasta incendiară?) De aceea mă aflu aici. Da, mi-era dor. Mi-am dorit foarte mult să revin acasă.

Reclamă

În limita timpului pe care îl am la dispoziţie, o să mai vin (n.r.: la meciuri). Sper să văd un spectacol frumos.

(n.r: sold-out pe Arena Naţională, va intra în istorie) Asta înseamnă Rapid.

(n.r. Vă aşteptaţi la un Rapid care să facă diferenţa? Cum vedeţi acest meci?) Îmi doresc să câştige Rapid, evident, dar nu ştiu ce se va întâmpla. Am spus-o şi ieri, pe aeroport. Dacă cei de la FCSB vor câştiga, iau o opţiune serioasă pentru câştigarea titlului.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r: Pe cine e presiunea mai mare?) Pe cei de la FCSB.

(n.r: Dacă ar câştiga Rapidul, ar putea să se gândească la titlu?) Se joacă, da, play-off-ul e un alt campionat. Trebuie să bată Rapid”, a declarat Marius Şumudică la Arena Naţională.

Marius Șumudică a vorbit despre revenirea în Liga 1: „Există posibilitatea!”. Care sunt condițiile antrenorului

Marius Șumudică a vorbit despre revenirea în Liga 1. Tehnicianul român a dezvăluit și că a primit deja două oferte de la formații din campionatul României.

Marius Șumudică este în prezent liber de contract, după ce a fost dat afară de turcii de la Gaziantep. „Șumi” a lăsat echipa pe locul 18, cu 28 de puncte, la o lungime de salvarea de la retrogradare.

Marius Șumudică a dezvăluit că ar lua în calcul o revenire în Liga 1, în situația în care un club va rămâne fără antrenor. Totuși, „Șumi” a spus că prioritatea sa este să plece în străinătate și a spus că și-ar dori să se întoarcă în Turcia sau zona Golfului.

Totodată, acesta a dezvăluit faptul că a fost contactat de două formații din play-out, însă a spus că nu a dat curs niciunei oferte, până în momentul de față. De asemenea, Marius Șumudică a spus și că nu a discutat cu Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova.

„M-au sunat două cluburi din liga naţională, care erau în play-out, nu se pune problema. Nu ştiu nimic, nu am nicio discuţie cu domnul Rotaru, n-am avut şi nu e fair-play să am o discuţie cu el atât timp cât cei de acolo au antrenor, joacă derby-ul acum cu cealaltă echipă din Craiova. Nu s-a pus problema. Nu e frumos să discutăm despre o echipă care are antrenor.

Reclamă

Dacă vreo echipă va rămâne fără antrenor, există şi posibilitatea să rămân în ţară, dar prioritatea e să plec în străinătate. Mă odihnesc două, trei luni şi apoi plec. Ori mă întorc în Golf, ori în Turcia, vedem”, a spus Marius Șumudică, la sosirea în țară.

Marius Şumudică a dat verdictul înainte de Rapid – FCSB

Marius Şumudică a dat verdictul înainte de Rapid – FCSB. Şumudică e de părere o victorie a echipei lui Elias Charalambous în derby ar încheia lupta la titlu.

Înaintea derby-ului de pe Arena Naţională, FCSB are un avans de 12 puncte în campionat, faţă de Rapid. O eventuală victorie a roş-albaştrilor ar face ca aceasta să intre cu un avans de 8 puncte în faţa celor de la Rapid.

”Vin să văd echipa pe care o iubesc. Sunt rapidist. Este echipa pe care o iubesc de mic copil. Va fi spectacol fotbalistic. Trebuie urmărit de multă lume.

E un avantaj pentru FCSB pentru că joacă acolo (n.r. pe Arena Națională). Este clar că va fi un spectacol și va trebui să asiste cât mai multă lume. Cred că dacă FCSB va câștiga, 90% e campioană”, a spus Marius Şumudică la revenirea în ţară.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și