Închide meniul
Foto

Dan Șucu a cedat după ce Hildeberto Pereira a deschis scorul în Rapid – U Cluj! Cum a reacționat acționarul majoritar

Alex Ioniță Publicat: 16 septembrie 2024, 21:45

Reclamă
Dan Șucu a cedat după ce Hildeberto Pereira a deschis scorul în Rapid – U Cluj! Cum a reacționat acționarul majoritar

Dan Șucu a cedat după ce Hildeberto Pereira a deschis scorul în Rapid - U Cluj!

Captură PrimaSport

Dan Șucu a cedat după ce Hildeberto Pereira a deschis scorul în Rapid – U Cluj! Acționarul majoritar al giuleștenilor a fost surprins în tribunele arenei, în timp ce a reacționat nervos, după golul „șepcilor roșii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a primit vizita celor de la U Cluj după ce, în etapa precedentă de Liga 1, a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1. Astfel, Dan Șucu a avut așteptări mari de la elevii lui Marius Șumudică și a cedat, atunci când clujenii au deschis scorul.

Dan Șucu a cedat după ce Hildeberto Pereira a deschis scorul în Rapid – U Cluj!

Hildeberto Pereira a înscris primul gol al partidei în minutul 30. Acesta l-a învins fără probleme pe Siegrist, iar în timp ce clujenii se bucurau, camerele s-au mutat spre Dan Șucu.

Acționarul majoritar de la Rapid a fost surprins lângă Victor Angelescu, în timp ce își lovea scaunul, semn că reușita clujenilor l-a enervat teribil.

VEZI IMAGINI CU REACȚIA LUI DAN ȘUCU ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Reclamă
Reclamă

Echipele de start în Rapid – U Cluj:

Rapid: Siegrist – Manea, Săpunaru, Pașcanu, Braun – Grameni, Hromada, Christensen – Micovschi, Burmaz, Petrila
Rezerve: Aioani, Onea, Ignat, Blazek, Borza, Emmers, Vulturar, Kait, Gojkovic, R. Pop, Hasani, Jambor
Antrenor: Marius Șumudică

U Cluj: Gertmonas – Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu – Silaghi, Ov. Popescu, Bic, Berto – Nistor – Thiam
Rezerve: Gorcea, Oancea, Van Der Werff, Mitrea, Lasure, Codrea, G. Simion, Rață, Botă, Tchassem, Blănuță
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Reclamă

Laude pentru noile transferuri de la Rapid

Nicolae Cristescu s-a declarat impresionat deja de Aaron Boupendza, atacantul transferat la dorinţa lui Marius Şumudică. Acesta a transmis că vârful gabonez îşi va demonstra valoarea în tricoul giuleştenilor.

Totodată, Cristescu a transmis că Rapid este o echipă de viitor, după ultimele transferuri efectuate, şi are mare încredere în potenţialul giuleştenilor.

„După cartea lui de vizită ne convinge pe toți, îl cunoaște Șumudică, nu insista Șumudică pentru el degeaba, pentru că el are toată responsabilitatea. Sunt convins că va arăta că este un jucător de valoare, un vârf autentic.

După părerea mea, și știu ce spun, este cel mai valoros (n.r. lot). Asta se datorează domnului Șucu, care a investit foarte mult, a ținut cont de ce și-a dorit Șumudică și i-a pus la dispoziție tot.

Este un proiect de viitor, dacă este să judecăm după jucătorii care sunt pe banca de rezerve, sunt jucători de aceeași valoare aproape, care ar avea loc în orice echipă din Liga 1 ca titulari.

Este o echipă completă, văd extrem de departe actuala echipă cu Șumudică”, a declarat Nicolae Cristescu, conform iamsport.ro.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 17 sept.

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03 17 sept.

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și