Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Dan Şucu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care investeşte la Rapid: „Copiii şi soţia sunt absolut fascinaţi!”. Îl asigură pe Adi Mutu că nu va urma modelul lui Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 septembrie 2022, 15:58 / Actualizat: 2 septembrie 2022, 23:15

Reclamă

Dan Şucu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care investeşte la Rapid

Dan Şucu este patronul Rapidului / Antena Sport

Dan Şucu este gata să schimbe imaginea întregului fotbal din România prin investiţiile de milioane de la Rapid. Şucu vrea să atragă mii de copii la fotbal şi refuză să vorbească despre fotbal cu Adi Mutu. Asta e doar treaba antrenorului, anunţă milionarul român. Pe jucători, Şucu nici nu a apucat să-i cunoască.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai important investitor apărut în fotbalul românesc în ultimul deceniu, Dan Şucu, investeşte zece milioane de euro în două baze de antrenament, Pro Rapid şi Coresi. Cei doi băieţi ai lui Şucu joacă fotbal la juniorii Rapidului.

Dan Şucu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care investeşte la Rapid

Ca tată, am observat că dacă vreau să îmi duc copiii la sport, în clipa de faţă, în Bucureşti, nu mai am unde. Iar dacă instituţiile statului nu sunt capabile să poată să creeze spaţii pentru sportul de masă atunci, din punctul meu de vedere, oamenii de afaceri trebuie să suplinească„, a declarat Dan Şucu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cu o avere de peste 120 de milioane de euro, omul de afaceri deţine jumătate din acţiunile Rapidului. În doi ani, Şucu vrea ca Rapidul să aiba un buget de 14 milioane de euro.

Mai avem 3-4 ani de investit până când, dacă lucrurile vor merge în conformitate cu ceea ce dorim noi, va exista şi profit.

Reclamă

Noi considerăm că Rapidul va fi cea mai progresistă echipă din punctul meu de vedere, pentru România. În următorii 5 ani, faţa sportului rege în România va fi schimbată major!„, asigură finanţatorul Rapidului.

Fanii care dau tot farmecul Giuleştiului l-au atras pe Şucu la Rapid.

Copiii mei sunt absolut fascinaţi! Inclusiv soţia. Nu mi-a venit să cred! Mie nu mi se pare normal ca un patron să dorească să fie vreodată iubit! Să dorească să fie respectat„, a declarat Şucu.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Mutu antrenor, Rapid e în fruntea Romaniei, la egalitate cu Farul lui Hagi.

Nu există dacă, nu există dacă… Rapidul va câştiga titlu! Lasă impresia că poate şi anul acesta să ia titlul. Doamne ajută!„, e mesajul uriaş al lui Dan Şucu pentru fani.

Adi Mutu poate sta liniştit. Patronul nu se va băga niciodată peste el la echipă, cum face Gigi Becali la FCSB: „Ar fi culmea să mă mai bag şi eu moţ-cocoţ peste ei. Doamne fereşte, Doamne fereşte!

Şucu vrea să facă educaţie financiară cu jucătorii Rapidului.

(Reporter: Aţi intrat vreodată în vestiarul Rapidului?) Niciodată! Mie mi se pare uşor de prost gust să intru eu acolo să îi deranjez pe oamenii ăia!„, a precizat milionarul român.

Sunt într-o postură privilegiată, cred că mulţi ar da bani grei să lucreze cu domnul Şucu. Am de învăţat, în fiecare zi… învăţ de la dânsul„, a ţinut să asigure şi preşedintele Rapidului, Daniel Niculae.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” Vezi toate știrile
Citește și