Închide meniul
EXCLUSIV

Dan Şucu a dezvăluit ce discuţie ar vrea să aibă cu jucătorii Rapidului: „Am vorbit cu Adrian Mutu! Sper să fie interesaţi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 septembrie 2022, 15:32

Dan Şucu a dezvăluit ce discuţie ar vrea să aibă cu jucătorii Rapidului: „Am vorbit cu Adrian Mutu! Sper să fie interesaţi!

Dan Şucu este unul dintre acţionarii Rapidului

Captură Antena Sport

  • Dan Şucu vrea să le facă educaţie financiară jucătorilor
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Dan Şucu a dezvăluit ce discuţie ar vrea să aibă cu jucătorii Rapidului. După ce a spus că nu va intra niciodată în vestiar într-un interviu acordat în exclusivitate Antena Sport, Dan Şucu spune că şi-ar dori să aibă o discuţie cu jucătorii legate de chestiuni economic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu nu vrea să fie ca Gigi Becali şi să se implice în chestiunile tactice de la echipă. Acţionarul Rapidului a spus că, singura discuţie pe care ar dori să o aibă cu jucătorii ar fi una pe teme economice. Cum Adrian Mutu a vorbit deja.

Dan Şucu a dezvăluit ce discuţie ar vrea să aibă cu jucătorii Rapidului

Mi-ar plăcea să am o discuţie cu jucătorii şi am vorbit cu Adrian Mutu în privinţa asta. Pe considerente economice. Un om pe care are experienţă, poate să se uite în 3-4-5, vede unde este problema şi ştie cu cine semnează. Trebuie să te pregăteşti şi să ştii câte ceva. Mi-ar plăcea să pot să le explic jucătorilor şi despre aceste aspecte economice. Sper să fie interesaţi„, a spus Dan Şucu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Dan Şucu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care investeşte la Rapid

Dan Şucu este gata să schimbe imaginea întregului fotbal din România prin investiţiile de milioane de la Rapid.

Cel mai important investitor apărut în fotbalul românesc în ultimul deceniu, Dan Şucu, investeşte zece milioane de euro în două baze de antrenament, Pro Rapid şi Coresi. Cei doi băieţi ai lui Şucu joacă fotbal la juniorii Rapidului.

Reclamă

Ca tată, am observat că dacă vreau să îmi duc copiii la sport, în clipa de faţă, în Bucureşti, nu mai am unde. Iar dacă instituţiile statului nu sunt capabile să poată să creeze spaţii pentru sportul de masă atunci, din punctul meu de vedere, oamenii de afaceri trebuie să suplinească„, a declarat Dan Şucu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cu o avere de peste 120 de milioane de euro, omul de afaceri deţine jumătate din acţiunile Rapidului. În doi ani, Şucu vrea ca Rapidul să aiba un buget de 14 milioane de euro.

Mai avem 3-4 ani de investit până când, dacă lucrurile vor merge în conformitate cu ceea ce dorim noi, va exista şi profit.

Reclamă 4 / 0/3

Noi considerăm că Rapidul va fi cea mai progresistă echipă din punctul meu de vedere, pentru România. În următorii 5 ani, faţa sportului rege în România va fi schimbată major!„, asigură finanţatorul Rapidului.

Fanii care dau tot farmecul Giuleştiului l-au atras pe Şucu la Rapid.

Copiii mei sunt absolut fascinaţi! Inclusiv soţia. Nu mi-a venit să cred! Mie nu mi se pare normal ca un patron să dorească să fie vreodată iubit! Să dorească să fie respectat„, a declarat Şucu.

Cu Mutu antrenor, Rapid e în fruntea Romaniei, la egalitate cu Farul lui Hagi.

Nu există dacă, nu există dacă… Rapidul va câştiga titlu! Lasă impresia că poate şi anul acesta să ia titlul. Doamne ajută!„, e mesajul uriaş al lui Dan Şucu pentru fani.

Adi Mutu poate sta liniştit. Patronul nu se va băga niciodată peste el la echipă, cum face Gigi Becali la FCSB: „Ar fi culmea să mă mai bag şi eu moţ-cocoţ peste ei. Doamne fereşte, Doamne fereşte!

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu