Închide meniul
EXCLUSIV

Dan Șucu a dezvăluit salariul lui Marko Dugandzic de la Al-Tai. Suma uriașă pe care o va încasa

Alex Ioniță Publicat: 6 septembrie 2023, 21:01

Reclamă
Dan Șucu a dezvăluit salariul lui Marko Dugandzic de la Al-Tai. Suma uriașă pe care o va încasa

Dan Şucu anunţă transferuri de urgenţă la Rapid, după înfrângerea cu U Cluj

Dan Șucu, în cadrul unei unei conferințe de presă / Facebook FC Rapid

Dan Șucu a dezvăluit salariul lui Marko Dugandzic de la Al-Tai. Acționarul majoritar de la Rapid a vorbit despre suma pe care golgheterul sezonului trecut o va încasa, la noua sa formație din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul croat se va alătura saudiților de la Al-Tai, echipă la care mai evoluează și Andrei Cordea, plecat de la FCSB tot în această perioadă de mercato. De asemenea, echipa din Arabia Saudită a fost antrenată recent de Mirel Rădoi.

Dan Șucu a dezvăluit salariul lui Marko Dugandzic de la Al-Tai. Croatul va câștiga un salariu imens

Acționarul majoritar de la Rapid, Dan Șucu, a vorbit despre plecarea lui Marko Dugandzic. Acesta a menționat faptul că și-ar fi dorit ca atacantul să rămână în Giulești. Totuși, a dezvăluit și suma pe care o va încasa în Arabia Saudită, menționând faptul că nu ar fi putut să refuze mutarea, având în vedere salariul pregătit de către cei de la Al-Tai.

„Dacă ar fi după mine ar trebui să rămână toți. Nu aș vrea să plece niciodată, niciun jucător, dar asta sigur nu se poate. Băiatul pleacă, din câte știu câștigă două milioane și jumătate (n.r. de euro), în doi ani de zile, e greu să îi spui nu.

Nu cred că ar fi fost același Marko după ce l-am fi refuzat”, a spus Dan Șucu, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

În momentul de față, noua echipă a lui Marko Dugandzic ocupă locul al 11-lea în campionatul Arabiei Saudite, cu 6 puncte obținute după primele 6 meciuri. Pentru cei de la Al-Tai, următorul meci va fi împotriva celor de la Al-Hazem, pe 16 septembrie, de la ora 18:00.

Fotbalistul cotat la 2.5 milioane de euro a marcat 22 de goluri în sezonul trecut din Liga 1 și a câștigat titlul de golgheter. Acesta a fost cumpărat de către giuleșteni de la CFR Cluj, în schimbul sumei de 175,000 de euro.

Totuși, potrivit unei declarații făcute de Victor Angelescu, rapidiștii se vor reorienta în următoarea perioadă și vor încerca să transfere un nou atacant, pentru a-i face concurență lui Albion Rrahmani, jucător ajung în această vară în lotul pregătit de Cristiano Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3

Marko Dugandzic e gata să se bată cu Ronaldo şi Neymar pentru titlul de golgheter

Marko Dugandzic e gata să se bată cu Ronaldo şi Neymar pentru titlul de golgheter. Golgheterul Rapidului a plecat să semneze cu Al Tai, fosta echipă a lui Mirel Rădoi.

„Sunt foarte fericit. Sper ca totul să fie bine, că mâine e ultima zi a transferurilor în Arabia. Fotbalul e ciudat, cum știm toți. Nu mă așteptam la transfer. Vreau să le urez tuturor celor de la Rapid multă baftă.

Neftchi nu a oferit o ofertă concretă. Nu știu care a fost problema. Al Tai a fost mai rapidă. Sunt foarte fericit. Azi dimineață am aflat. Am făcut vizita medicală în București.

Bineînţeles că aştept întâlnirea cu Ronaldo, Neymar. Şi celelate echipe sunt jucători buni. Sper, de ce nu? Sunt pregătit să dau goluri şi acolo. Sper ca Rrahmani să fie golgheter, sper pentru el şi pentru Rapid. Aştept o medalie dacă vor câştiga un trofeu, am făcut parte din echipa lor. Vreau să le mulţumesc pentru tot şi le urez succes în tot”, a spus Marko Dugandzic la plecarea din România.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și