Închide meniul

Victor Angelescu, despre plecarea lui Dugandzic de la Rapid: „Era normal să îl lăsam să plece!” Ce a spus despre înlocuitorul său

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 septembrie 2023, 18:13

Reclamă
Victor Angelescu, despre plecarea lui Dugandzic de la Rapid: „Era normal să îl lăsam să plece! Ce a spus despre înlocuitorul său

Victor Angelescu a avut o primă reacţie despre plecarea lui Marko Dugandzic de la Rapid.

Captură AntenaSport

Victor Angelescu a avut o primă reacţie despre plecarea lui Marko Dugandzic de la Rapid. Acţionarul Rapidului a spus că era foarte greu să se opună transferului golgheterului Rapidului la Al Tai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Angelescu a spus că, în perioada următoare, Rapid va încerca să aducă un alt atacant care să îi facă concurenţă lui Rrahmani.

Victor Angelescu, despre plecarea lui Dugandzic de la Rapid

Nu ştiu dacă este o surpriză. Probabil că este o surpriză că a plecat pe final. Îi mulţumim foarte frumos ce a făcut la Rapid, a fost golgheterul campionatului. Este o ofertă bună pentru Rapid şi mai ales, este o ofertă bună pentru el. La vârsta lui, era normal să îl lăsăm să plece pentru că va avea un salariu foarte mare. Este undeva între sumele acestea două (n.r. – suma de transfer între 1.500.000 şi 2.000.000).

Până la urmă e golgheterul campionatului. Pare că Rrahmani este un jucător care poate să îl suplinească. Vom face tot posibilul să aducem un alt atacant ca să nu rămânem doar într-un singur atacant. Domnul Bergodi o să se uite pe ce propunem noi„, a spus Victor Angelescu.

Marko Dugandzic pleacă de la Rapid! Golgheterul sezonului trecut va semna cu Al-Tai

Marko Dugandzic pleacă de la Rapid! Atacantul croat, care a fost golgheterul Ligii 1 sezonul trecut, va semna cu Al-Tai, fosta echipă a lui Mirel Rădoi. Atacantul va avea un salariu de circa 1 milion de euro pe sezon, aşa cum a confirmat Dan Şucu.

Reclamă

Marko Dugandzic este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2,5 milioane de euro. Echipa giuleşteană va face un profit considerabil, după ce l-a cumpărat pe Dugandzic de la CFR Cluj pentru doar 175.000 de euro.

Dugandzic a marcat 22 de goluri sezonul trecut în Liga 1, fiind golgheterul campionatului. Pe locul 2 în clasamentul golgheterilor s-a clasat Andrea Compagno de la FCSB, cu 20 de goluri.

Cristi Balaj a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Marko Dugandzic a plecat de la CFR Cluj: „Nu mai puteam să ne permitem asta!”

Cristi Balaj a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Marko Dugandzic a plecat de la CFR Cluj. Preşedintele ardelenilor a spus că s-a renunţat la atacant din raţiuni financiare.

Reclamă 4 / 0/3

Balaj a spus că Marko Dugandzic a fost vândut de CFR Cluj pentru că avea un salariu mare. Atacantul a avut un sezon de vis la Rapid, pentru care a marcat de 22 ori, devenind golgheterul campionatului.

„Noi pe Dugandzic l-am vândut. Era un jucător cu salariu mare la CFR și nu mai puteam să ne permităm să avem jucători în afara listei. Era mult peste medie. Am primit o ofertă pentru el, fiind un jucător care a jucat 18 minute în 24 de partide, un singur gol și un assist, având ofertă, era normal să îl cedăm.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și