Închide meniul

Adrian Mutu a fost desfiinţat în presa din Azerbaidjan: „Niciodată nu am văzut Neftchi să joace atât de slab”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 octombrie 2023, 9:10

Adrian Mutu a fost desfiinţat în presa din Azerbaidjan: „Niciodată nu am văzut Neftchi să joace atât de slab

Adrian Mutu, OUT de la Neftchi Baku

Adrian Mutu, antrenor Neftchi Baku / Profimedia

Adrian Mutu a fost desfiinţat în presa din Azerbaidjan, chiar dacă Neftchi Baku a câştigat în ultima etapă. Neftchi Baku a învins cu 1-0 pe Truan, cu un gol marcat în minutul 87 de Aaron Olanare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După primele 8 etape, echipa antrenată de Adrian Mutu se află pe locul 5, cu 12 puncte.

Adrian Mutu a fost desfiinţat în presa din Azerbaidjan

„Nu pot accepta abordarea lui Mutu. În istoria lui Neftchi, el este antrenorul care a primit cel mai mare transfer. Au făcut 11 transferuri în această vară și se spune că în curând vor mai apărea unul sau doi jucători. Indiferent ce vrea Mutu, SOCAR (n.r – compania care conduce clubul) oferă.

Veniți și vedeți fotbalul practicat de acest antrenor. Nu am văzut niciodată Neftchi să joace atât de fricos și de slab. Laurențiu Reghecampf, pe care nu l-am plăcut, nu a produs niciodată un fotbal atât de timid, bazat exclusiv pe obținerea rezultatelor„, au scris cei de la sportinfo.az.

Adrian Mutu, luat la ţintă de fanii lui Neftchi

Fanii lui Neftchi Baku şi-au pierdut răbdarea din cauza rezultatelor înregistrate de echipă în acest sezon. Azerii sunt nemulţumiţi de faptul că „Briliantul” a avut la dispoziţie un buget consistent de transferuri, iar rezultatele sunt dezamăgitoare.

Reclamă

De asemenea, aceştia se plâng de jocul prestat de echipă, sub comanda lui Adrian Mutu. Aceştia au lăsat mai multe comentarii, la o postare de pe contul trupei din Baku, unde îşi expun nemulţumirile cu privire la mandatul tehnicianului român.

„Raportați această înfrângere!

Se pare că nu vom putea face nimic cu acest club.

Reclamă 4 / 0/3

Afară cu Mutu și cu Sayef, fotbalistul său preferat.

Au adus o mulțime de legionari, dar nu există nicio idee de joc și niciun rezultat.

Du-te și aruncă-te în mare. Cu un astfel de joc, nu vei pierde doar campionatul, ci chiar și locul 3

Parcă nu am fi antrenați.

Mutu nu ne-a putut face fericiți. Cred că nu mai există speranță”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor azeri, citate de sportinfo.az.

Laurenţiu Reghecampf, regretat de fanii lui Neftchi Baku

Laurenţiu Reghecampf este regretat de către fanii lui Neftchi Baku, după ultimele rezultate înregistrate de echipă, sub comanda lui Adrian Mutu. „Briliantul” este „în corzi” în Azerbaidjan, fiind criticat de faptul că a cheltuit mulţi bani în aducerea de jucători noi.

De asemenea, jurnaliştii de la Baku au făcut o comparaţie între perioada în care Neftchi era antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi actuala perioadă, în care echipa este sub comanda lui Adrian Mutu. Aceştia notează faptul că, pe vremea lui „Reghe” nu s-au cheltuit atât de mulţi bani pe transferuri.

Reclamă

„Probabil că am pierdut deja numărul de înfrângeri în jocurile oficiale și neoficiale. Situația generală nu poate fi considerată satisfăcătoare. Ne-am luat adio de la Conference League, din turul al treilea, iar în campionat lucrurile sunt la un nivel dezamăgitor.

Nu merită să vorbim despre efectul pozitiv al schimbării antrenorului principal din vară. Aceasta ar fi o conversație jenantă. Se pare că în una-două săptămâni ne vom aminti adesea de Laurențiu Reghecampf. Vom regreta plecarea compatriotului lui Mutu.

11 jucători noi înseamnă milioane și este păcat că Mutu nu poate face nimic cu ei. Antrenorul principal, care a pierdut cu Araz, nu ar trebui să vorbească despre golurile primite și nu ar trebui să inventeze povești”, au notat azerii de la sportinfo.az.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și