Închide meniul

Victor Angelescu, atac fără precedent la Gigi Becali. Acuză tacticile FCSB-ului: „De asta le este frică de omenie!”

Reclamă

Publicat: 16 martie 2024, 20:58

Victor Angelescu, atac fără precedent la Gigi Becali. Acuză tacticile FCSB-ului: „De asta le este frică de omenie!

Victor Angelescu, atac fără precedent la Gigi Becali

Victor Angelescu, Dan Şucu şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Victor Angelescu a lansat un atac fără precedent la Gigi Becali. Acţionarul minoritar al Rapidului acuză tacticile ascunse ale patronului de la FCSB. Acesta i-a transmis un mesaj dur latifundiarului din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Angelescu s-a descătuşat în momentul în care a fost întrebat despre rezultatul pe care îl aşteaptă în meciul FCSB – Sepsi, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Victor Angelescu, atac fără precedent la Gigi Becali

Finanţatorul Rapidului l-a arătat cu degetul pe Marius Ştefănescu, starul lui Sepsi care este suspendat pentru meciul cu liderul Ligii 1. Mijlocaşul a fost dorit cu insistenţă în vară de Gigi Becali.

Sper să mă îndoiesc, dar e clar că va câștiga FCSB. Au câștigat ultimele 6 meciuri, i-au bătut cam peste tot, iar faptul că cel mai bun jucător al lor ia galben în minutul 94, după ce dă gol în minutul 92, e o coincidență prea mare pentru mine.

Mă refer la Ștefănescu, da. Dai gol în minutul 92, iar în 94 iei galben, știind cu cine urmează să joci și că în următorul meci o să fii suspendat.

Reclamă

Ștefănescu nu joacă de 3 meciuri cu ei, e ba răcit, ba suspendat. Eu, sincer, mă aștept – și dacă au făcut asta, îi felicit – ca de la vară Ștefănescu să treacă la FCSB. Sincer, mai clar…

Să fie o coincidență? Nu cred în coincidențe de genul ăsta. A luat galben în 94, când erau deja calificați în play-off, un galben stupid, e cel mai bun jucător al lor. Dacă aș spune că este o prostie imensă înseamnă că a făcut-o de vreo 3 ori, că el nu prea joacă cu FCSB. Probabil transferul e deja făcut”, a declarat Victor Angelescu pentru primasport.ro.

Angelescu a amintit de acuzaţiile de „omenie” pe care le-a adus Gigi Becali înainte să se stabilească toate echipele calificate în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Angelescu: „Câteodată hoții strigă hoții”

FCSB ne-a obișnuit cu așa ceva, să joace cu Iașiul iar înainte de meci să-i ia pe Luis Phelipe, să joace cu Hermannstadt iar înainte să-l ia pe Baba Alhassan… Că tot ziceau ei cu omenia, au și ei multe omenii, iar câteodată hoții strigă hoții. Și dacă câștigă, o să fie 7 puncte între noi, dar mai sunt 9 meciuri iar noi o să jucăm până la capăt.

Eu nu acuz, spun doar că nu mi se pare normal ca în minutul 94 cel mai bun jucător să ia galben și să fie suspendat. Și nu e prima oară! Nu este o acuzație, este statistică.

Eu cred că celor care le este frică de omenie au de ce, pentru că au făcut-o ei de multe ori. Noi nu ne ocupăm cu așa ceva, am jucat cu UTA și ne-a dat gol Micovschi, fiind jucătorul nostru”, a mai spus acţionarul minoritar al Rapidului.

Rapid tocmai a fost învinsă de Farul, în startul play-off-ului. FCSB se poate distanţa astfel la şapte puncte de echipa din Giuleşti.

Dan Şucu, reacţie vehementă după acuzaţiile de „omenie” făcute de Gigi Becali

Şi Dan Şucu a avut o nouă reacţie vehementă după acuzaţiile de „omenie” făcute de Gigi Becali. Patronul Rapidului a făcut o promisiune solemnă în momentul în care a fost întrebat despre posibilitatea apariţiei unor jocuri de culise în lupta pentru titlul din Liga 1.

Vorbim acum de principii în general, principiul pe care l-am enunțat a fost foarte simplu. Ideea de înțelegere între cluburi anti-concurențiale este exact lucrul care a dus fotbalul românesc în groapă. Posibilitatea de a dezbate mai departe direcția asta mi se pare fără sens.

Am fost în groapă, în clipa de față începem să ieșim de acolo. Atractivitatea fotbalului este din ce în ce mai clară, este din ce în ce o audiență mult mai bună și meciuri mai puternice. Mergem într-o direcție corectă, să stricăm direcția respectivă ar fi fără sens.

Reclamă

Doar că dorim să vorbim, să creăm polemici nu este în regulă. Faptul că îi spunem omenie sau folosim alt termen este irelevant. Aici lucrurile sunt foarte clare, la Rapid nu există așa ceva și nici nu va exista. Este o promisiune personală pe care o fac, atâta timp cât sunt acționar la Rapid acest lucru nu se va întâmpla”, a declarat Dan Șucu pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și