Închide meniul

Dan Șucu, acuzații la adresa Botoșaniului: „Vasal economic clubului domnului Becali!” + Replica lui Valeriu Iftime

Cosmin Olteanu Publicat: 3 mai 2023, 21:19

Reclamă
Dan Șucu, acuzații la adresa Botoșaniului: Vasal economic clubului domnului Becali!” + Replica lui Valeriu Iftime

Dan Şucu anunţă o investiţie de 5 milioane de euro la Rapid şi dă de pământ cu foştii conducători

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Șucu a lansat acuzații la adresa Botoșaniului! În acest moment, FC Botoșani ocupă locul 5 din play-out-ul Ligii 1, cu 27 de puncte obținute, la patru lungimi în spatele liderului FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu o numește, pe FC Botoșani, „vasal economic” pentru FCSB, având în vedere tranzacțiile de jucători numeroase care au avut loc între cele două cluburi, de-a lungul timpului.

Dan Șucu, acuzații la adresa Botoșaniului

Totodată, acționarul din Giulești spune că, în opinia sa, Farul Constanța nu are aceeași statură ca FC Botoșani, chiar dacă și clubul de la malul mării a furnizat numeroși jucători formației patronate de Gigi Becali.

„Tot ce are legătură cu noul sistem competițional, cu play-off și play-out, curăță fotbalul de înțelegeri (n.r. aranjamente), de posibilități de a anticipa rezultatele.

Acum, în play-off, nu mai există vreun club care să fie, să spunem, vasal altui club. Vasal consider un club cum e Botoșaniul, club vasal economic clubului domnului Becali. Iar să fii vasal este groaznic!

Reclamă

Din punctul meu de vedere, vasalitatea asta economică este de evitat.

Din punctul meu de vedere, domnul Gică Hagi nu este vasalul domnului Becali. Are niște ambiții personale ale clubului, care depășesc ideea de vasalitate. Nu cred că doar domnul Becali a cumpărat de la Gică Hagi, și noi am făcut-o”, a declarat Dan Șucu, pentru gsp.ro.

Replica lui Valeriu Iftime

Replica lui Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, nu a întârziat să apară. Omul de afaceri cataloghează drept „iresponsabilă” declarația lui Dan Șucu și infirmă acuzele acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

„Cum a putut da o asemenea declarație iresponsabilă? Pe ce se bazează? Haideți să adunăm lucrurile. Anul trecut am vândut fotbaliști de 600.000 de euro la FCSB și de 700.000 în Polonia. Vasalul cui suntem?

Mi se părea un om serios, dar asemenea gogomănii nu le spune un om serios. Nu recunosc un personaj care spune așa ceva despre FC Botoșani. Nu am fost niciodată subordonat, am făcut afaceri cu orice club din România care cumpără fotbaliști.

A fi vasal sau subordonat înseamnă să depinzi de cineva, să-i faci niște favoruri. Nu, am vândut fotbaliști pe o piață liberă destul de strânsă.

Înseamnă că Hagi este nu vasal, ci tatăl vasalilor! Iar UTA, care a luat 1,7 milioane de la FCSB, nu e mai vasal decât mine? Iar Mititelu, care a luat 1,5 milioane? E mai vasal decât mine? Sunt oameni cu o limită a informațiilor, aud ceva și repetă (n.r. referitor la Dan Șucu).

Nu se pune problema de subordonare cu FCSB, suntem într-o competiție continuă. Faptul că ne-au tot bătut nu înseamnă ceva. Se întâmplă să te bată, dar nu din motive care țin de altceva decât de partea sportivă”, a spus Valeriu Iftime, pentru sursa citată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
Vezi toate știrile
Citește și