Închide meniul

Valeriu Iftime, pregătit să îi facă o ofertă lui Gigi Becali: „Eu cumpăr FCSB aşa cum o va vinde domnul Becali!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2023, 23:26

Valeriu Iftime, pregătit să îi facă o ofertă lui Gigi Becali: „Eu cumpăr FCSB aşa cum o va vinde domnul Becali!

Valeriu Iftime, pregătit să îi facă o ofertă lui Gigi Becali

Valeriu Iftime şi Gigi Becali / Colaj Profimediaimages

Valeriu Iftime a anunţat că este pregătit să îi facă o ofertă lui Gigi Becali pentru a cumpăra pachetul majoritar de acţiuni de la FCSB. Patronul lui FC Botoşani a dezvăluit că ar fi gata să renunţe la echipa lui şi să ajungă la conducerea vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a cedat nervos după înfrângerea cu Rapid, scor 0-1, şi a anunţat că vrea să se retragă din fotbal. A cerut 25 de milioane în schimbul clubului pe care îl finanţează de două decenii. Iftime anunţă că preţul cerut de Becali este unul extraordinar, dar că nu crede că latifundiarul din Pipera e dispus să renunţe la ocupanta locului trei din play-off-ul Ligii 1.

Valeriu Iftime, pregătit să îi facă o ofertă lui Gigi Becali

Valeriu Iftime e sigur că Gigi Becali ar fi asaltat cu oferte dacă va fi dispus să cedeze clubul FCSB în schimbul a 25 de milioane de euro.

Să spunem lucrurile cu subiect şi predicat. Eu cumpăr FCSB aşa cum o va vinde domnul Becali! Nu prea contează preţul. Eu cred că cineva care este sănătos la cap nu ar da mâine 25 de milioane de euro, cât vrea domnul Becali.

(Aţi da mâine 25 de milioane?) Da, părerea mea e că face (n.r. banii). FCSB, la ora actuală, are jucători de 50 de milioane de euro. Categoric! Numai că nu e viaţa mea acolo. Eu zic că un om sănătos la cap dă mâine banii şi se distrează. Pune un antrenor bun şi la anul câştigă campionatul! Echipa asta creşte. Dacă nu îl vindea pe Moruţan, eu cred că echipa asta trebuia să joace an de an în cupele europene. Au fost bijuterii de fotbalişti, inclusiv ce are acum.

Reclamă

Nu ştiu dacă ţelul e de a face bani, a face spectacol. Clubul ăsta e valoros! Sigur că a fost nervos acum 2-3 zile, pentru că şi eu în locul dânsului îmi săreau toate siguranţele. Pe de altă parte, dacă Dumnezeu i-ar da toată înţelepciunea de care are nevoie, să lase un antrenor să crească clubul ăsta, el poate ieşi din fotbal şi cu 40 de milioane de euro, nu cu 20. FCSB e cea mai tânără echipă din primele 5, cu cel mai spectaculos fotbal!„, a declarat Valeriu Iftime pentru podcastul Victory Extra Time.

Gigi Becali a anunţat de mai multe ori că vinde clubul. După eşecul roş-albaştrilor din Giuleşti, omul de afaceri a ţinut să asigure că nu mai e cale de întors.

Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Reclamă 4 / 0/3

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa„, a declarat Gigi Becali la o conferinţă de presă susţinută la Palat.

Mihai Stoica a anunțat că FCSB are deja un nou patron

Mihai Stoica a anunțat că FCSB are un nou patron, precizând că Gigi Becali a cedat deja acțiunile de la club unui om potent financiar. Vestea vine după ce latifundiarul din Pipera și-a anunțat retragerea din fotbal, ca urmare a deciziilor de arbitraj luate de Horațiu Feșnic la derby-ul dintre Rapid și FCSB.

Eu de pe 24 aprilie sunt noul președinte al Consiliului de Administrație, n-are cum să revină la alte sentimente din moment ce s-a autoeliminat din funcție.

A spus că nu se mai uită la meciuri, ieri era pe Sfântul Munte, deci era în altă zonă. Ar fi fost intacte șansele la titlu dacă nu lua Feșnic deciziile «corecte» la meciul cu Rapid.

Imixtiunea patronului? Care patron? Gigi nu mai e patron, a cedat și acțiunile! A cedat acțiunile cuiva care stă bine financiar, nu vă faceți probleme. Cedarea acțiunilor s-a făcut zilele trecute.

Trebuie să mă așez la masă cu noul patron și să discutăm. Am spus că nu mai continui dacă Gigi nu va mai fi la echipă, dar mi-am schimbat gândurile”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și