Închide meniul

Dan Şucu, ameninţare fără precedent pentru Gigi Becali după ce l-a transferat pe Djokovic: „Vreau să-i spun public asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 ianuarie 2024, 17:26

Reclamă
Dan Şucu, ameninţare fără precedent pentru Gigi Becali după ce l-a transferat pe Djokovic: „Vreau să-i spun public asta!

Dan Şucu a lansat ameninţare fără precedent pentru Gigi Becali după ce l-a transferat pe Djokovic

Dan Şucu şi Gigi Becali / colaj Profimedia, Hepta

Dan Şucu a lansat ameninţare fără precedent pentru Gigi Becali după ce l-a transferat pe Djokovic. Acţionarul majoritar al Rapidului a spus că echipa sa va continua să câştige derby-urile cu FCSB cu jucătorii pe care Becali i-a dat afară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Şucu e convins că Damjan Djokovic va contribui din plin la următoarea victorie a Rapidului din derby. Mai mult, Şucu e convins că Djokovic este o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor.

Dan Şucu, ameninţare fără precedent pentru Gigi Becali după ce l-a transferat pe Djokovic

„Ne-am luat un jucător esențial pentru obiectivul nostru, locul 1-3 și de ce nu titlul de campioană a României. Vreau să transmit un mesaj public și vreau să-i spun domnului Becali că ceea ce spune dumnealui, că Rapidul nu are cum să ia titlul cu jucătorii la care renunță FCSB, este o teorie falsă. 

Am bătut FCSB și cu Oaidă și cu Iulian Cristea, fotbaliști veniți de la FCSB și suntem ferm convinși că o să batem FCSB și cu Djokovic, adică tot cu fotbaliști veniți de la FCSB. Domnul Becali s-a înșelat. Acești fotbaliști sunt de mare valoare.

Djokovic este un fotbalist fantastic, un fotbalist cu adevărat de rasă și îmi doresc foarte tare să batem FCSB mai departe cu jucători veniți de-acolo. Totul, pentru a-i demonstra domnului Becali că nu a avut dreptate. 

Reclamă

Am toată încrederea în acești fotbaliști care au venit de la FCSB. De-abia aștept să-l văd la treabă pe Djokovic. Este un fotbalist de super clasă, este o mare achiziție a Rapidului și ne va ajuta foarte tare în următoarele victorii împotriva FCSB.

Încercăm să întărim echipa, vrem să facem un Rapid puternic nu doar pentru acest sezon, ci pentru următorii 5-10 ani. Vrem un Rapid care să conteze și care să-și onoreze promisiunea față de suporteri și mai ales să-și onoreze blazonul.

De-abia aștept să celebrăm victoriile alături de Djokovic, Cristea sau Oaidă împotriva FCSB-ului și să-i demonstrăm încă o dată lui Gigi Becali că a greșit„, a spus Dan Şucu la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Damjan Djokovic a semnat cu Rapid

Damjan Djokovic a semnat cu Rapid un contract valabil pe un an şi jumătate. Anunţul oficial a fost făcut de giuleşteni, pe pagina de Facebook a clubului. Croatul de 33 de ani a ajuns la Rapid, liber de contract, după ce s-a despărţit de FCSB.

Djokovic va câştiga în Giuleşti un salariu de 15.000 de euro, dar se poate lăuda şi că a primit 70.000 de euro de la Gigi Becali, pentru a rupe contractul încă din această iarnă.

„Rapid a făcut cel de-al patrulea transfer al iernii, Damjan Djokovic semnând un contract valabil un an și jumătate. În vârstă de 33 de ani, croatul a venit liber de contract, după ce s-a despărțit în această iarnă de FCSB.

Damjan și-a făcut junioratul în Olanda, la Den Haag, Excelsior și Sparta Rotterdam. În cariera de senior, croatul și-a trecut în CV numeroase echipe: Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, CFR Cluj, Livorno, GFC Ajaccio, Greuther Furth, Spezia, Rijeka, Rizespor, Demirspor și Al-Raed.

În actualul sezon, Djokovic a evoluat în 23 de meciuri, reușind 4 goluri. Două goluri au fost marcate în UEFA Conference League, ambele contra lui CSKA Sofia 1948.

Noul jucător al Rapidului a câștigat de patru ori trofeul de campion al României, cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020, 2021), și o Supercupă a României, tot cu ardelenii (2019)”, se arată pe site-ul oficial al Rapidului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:54 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 1-1. Bîrligea, gol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și