Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dan Şucu recunoaşte că e diferit de Gigi Becali! Ce a spus despre managementul lui Becali: „Funcţionează la o organizaţie mică”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 martie 2024, 10:58

Dan Şucu recunoaşte că e diferit de Gigi Becali! Ce a spus despre managementul lui Becali: „Funcţionează la o organizaţie mică

Dan Şucu recunoaşte că e diferit de Gigi Becali! Ce a spus despre managementul lui Becali

Dan Şucu şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Dan Şucu recunoaşte că e diferit de Gigi Becali! Patronul Rapidului a subliniat că are un cu totul alt model de a conduce un club decât Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu e de părere că Gigi Becali nu are încredere să delege sarcini către apropiaţii săi. Şucu a spus în repetate rânduri că de partea sportivă a clubului Rapid se ocupă Daniel Niculae şi Victor Angelescu, celălalt acţionar al giuleştenilor

Dan Şucu recunoaşte că e diferit de Gigi Becali! Ce a spus despre managementul lui Becali: „Funcţionează la o organizaţie mică”

(n.r. Vedeți această luptă pentru titlu drept lumea Șucu împotriva lumii Becali?) Îmi este greu să fac remarci în ceea ce îl privește pe domnul Becali. Eu cred că dânsului îi place să plece de la premisa simplă: ca să faci ceva bine trebuie să faci cu mâna ta. Funcționează acest lucru, dar într-o organizație mică, de 20-30 de persoane, atunci chiar este preferabil.

Dar când complexitatea crește și toate lucrurile sunt din ce în ce mai specifice, această abordare nu mai poate să funcționeze. În era informației posibilitatea de a avea 30 de minți care lucrează împreună, nu doar 1, este clar mai favorabilă decât posibilitatea de a avea doar una. 30 de minți sunt mult mai puternice.

Dar acele minți trebuie să fie aliniate ca interes. Pentru tine, ca manager, această aliniere este esențială. Știi sau nu știi să faci această aliniere”, a declarat Dan Şucu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Daniel Niculae, „săltat” de mascaţi! Anunţul de ultimă oră al lui Dan Şucu

Daniel Niculae a fost „săltat” de mascaţi! Dan Șucu, acționarul majoritar al celor de la Rapid, a făcut anunțul uluitor, în direct la emisiunea AS.ro LIVE.

Șeful giuleștenilor a dezvăluit faptul că această veste l-a șocat și că președintele grupării din Giulești este anchetat acum de oamenii legii.

Fostul jucător al formației din Giulești, acum președintele acesteia, a fost ridicat de forțele de ordine în decursul dimineții de joi. Daniel Niculae este anchetat într-un dosar care are legătură cu arme și muniții.

Reclamă 4 / 0/3

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Daniel Niculae a devenit președintele celor de la Rapid din anul 2021. S-a retras din activitatea de jucător în anul 2018, tot de la formația condusă acum de Dan Șucu.

În cariera sa de jucător, pe lângă perioadele petrecute la Rapid, a mai fost legitimat la: Extensiv Craiova, Auxerre, AS Monaco, AS Nancy, Kuban Krasnodar și Astra Giurgiu.

Gigi Becali şi-a cerut scuze de la Dan Şucu după ce FCSB a fost umilită de Rapid!

Gigi Becali şi-a cerut scuze de la Dan Şucu şi Rapid după ce giuleştenii au umilit-o pe FCSB, învingând-o cu 4-0, în derby-ul din ultima etapă a sezonului regular al Ligii 1.

“Aţi văzut cum a zis Florinel Coman, «A fost o lecţie pe care trebuie să o învăţăm». Dumnezeu le dă lecţii celor pe care îi iubeşte. A fost foarte bine rezultatul, dacă n-ar fi fost 0-4 nu înţelegeam.

Eu spuneam că batem 4-0, să luăm patru puncte. A făcut Dumnezeu, că stă împotriva celor mândri. Din mândria mea, din aroganţa mea, cum a zis şi Şucu, Dumnezeu a spus:

«Tu nu poţi să faci un fir de păr. Cum baţi tu în Giuleşti? Ai bătut tu vreodată?Eu ţi-am făcut şi schimbările şi echipa, Eu ţi-am dat bani să plăteşti şi tu baţi cu aroganţa ta, vei primi patru exact cât ai spus că le dai».

Reclamă

„Îl rog pe Şucu să mă ierte”

Şi atunci eu Îl rog pe Dumnezeu să mă ierte pentru mândrie, îi rog pe oamenii din fotbal care au fost până acum şi pe care i-am supărat… Şi pe Şucu, şi pe suporteri, de la Rapid, Dinamo, de la toate.

Ce aroganţe am făcut şi ce am supărat, eu n-o să mai dau declaraţii. Am o echipă de fotbal, este o afacere, ce câştig eu? Mândria mea, trufia mea. Pentru ce? Este o echipă, joacă fotbal, dacă aduce Dumnezeu biruinţă…

Şi aşa vine postul, nu o să mă mai găsiţi. O săptămână o să merg prin munţi şi prin peşteri. Prima săptămână e cu post aspru. Aşa că n-o să mai vorbesc eu. Şi dacă vrea Dumnezeu să fim… patru puncte este imens”, a declarat Gigi Becali la Palat după Rapid – FCSB 4-0.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și