Închide meniul
EXCLUSIV

Dan Şucu, anunţ ferm despre plecarea lui Horaţiu Moldovan. Răsturnare de situaţie: „Nu am primit nicio notificare de la Betis!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 ianuarie 2024, 19:12

Dan Şucu, anunţ ferm despre plecarea lui Horaţiu Moldovan. Răsturnare de situaţie: „Nu am primit nicio notificare de la Betis!

Dan Şucu, anunţ ferm despre plecarea lui Horaţiu Moldovan

Dan Şucu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Şucu a venit cu un anunţ ferm despre plecarea lui Horaţiu Moldovan de la Rapid. Chiar dacă au apărut zvonuri că există un acord cu Betis şi că portarul este aşteptat la vizita medicală, patronul giuleştenilor neagă. Milionarul român a ţinut să precizeze că spaniolii nu au informat clubul Rapid că s-ar fi ajuns la o înţelegere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan are o clauză de reziliere de 800.000 de euro, iar agenţii lui pot negocia cu orice echipă care este dispusă să plătească suma. Chiar dacă şeful Rapidului nu se poate împotrivi mutării, acesta a dat de înţeles că poate avea loc o răsturnare de situaţie.

Dan Şucu, anunţ ferm despre plecarea lui Horaţiu Moldovan

Dan Şucu a avut o primă reacţie pentru AntenaSport şi a precizat că, dacă transferul era rezolvat, ar fi ştiut şi el.

Clubul nu are nicio notificare din partea lui Betis. Nu am mai vorbit cu nimeni din club de vreo două ore, dar cred că aş fi ştiut… mi-ar fi spus colegii.

Ei nu au ce să se înţeleagă cu noi, pe noi nu ne pot decât informa asupra faptului că s-au înţeles cu jucătorul şi că sunt dispuşi să plătească clauza. Nu au ce să negocieze cu noi. Dacă se înţelegeau, probabil că ar fi comunicat imediat„, a declarat Dan Şucu în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Horaţiu Moldovan este titular incontenstabil la Rapid şi are o cotă de piaţă de 2.6 milioane de euro. A atras atenţia mai multor cluburi din Europa după ce a contribuit la calificarea României la EURO 2024.

Betis este pe locul 7 în La Liga şi încearcă să obţină calificarea în cupele europene. I-ar fi propus lui Moldovan un salariu lunar de 50.000 de euro, în primul an de contract. Acesta va creşte gradual şi ar urma să ajungă la 70.000 de euro în cel de-al treilea an.

Silviu Lung Jr. a rupt tăcerea, după ce s-a spus că îi va lua locul lui Horaţiu Moldovan la Rapid

Silviu Lung Jr. a rupt tăcerea, după ce s-a spus că îi va lua locul lui Horaţiu Moldovan la Rapid. Actualul portar al celor de la Poli Iaşi a spus că nu ştie nimic despre acest transfer.

Reclamă 4 / 0/3

Horaţiu Moldovan este aproape de a pleca la Betis, iar conducerea celor de la Rapid îi caută deja înlocuitor. Silviu Lung Jr. este primul pe lista lui Dan Şucu şi Victor Angelescu.

Sunt doar zvonuri. Nu pot să comentez nimic pe marginea acestui subiect”, a spus Silviu Lung Junior pentru orangesport.ro.

Silviu Lung Jr. ar fi prioritatea giuleştenilor, negocierile cu Poli Iaşi fiind într-un stadiu avansat. De asemenea, portarul de 34 de ani şi-a exprimat şi el dorinţa de a semna cu Rapid. Campion al României cu Astra Giurgiu, Silviu Lung Jr. are patru selecţii la echipa naţională.

Chiar dacă pare doar o chestiune de timp transferul lui Silviu Lung Jr, Rapid are o variantă de rezervă în cazul în care nu va ajunge la un numitor comun cu Poli Iaşi. Roland Niczuly, portarul celor de la Sepsi care a evoluat în trecut sub comanda lui Cristiano Bergodi, se află şi el pe lista celor de la Rapid.

Primul meci al giuleştenilor din 2024 va avea loc vineri seară. Rapid va primi vizita celor de la FCU Craiova. Echipa lui Cristiano Bergodi se află pe locul 4, cu 33 de puncte, în timp ce oltenii sunt pe locul 9, cu 27 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și