Închide meniul

Dan Şucu bagă mâna în buzunar pentru Rapid – Dinamo! Ce primă le-a promis jucătorilor lui Neil Lennon

Publicat: 18 august 2024, 13:44

Reclamă
Dan Şucu bagă mâna în buzunar pentru Rapid – Dinamo! Ce primă le-a promis jucătorilor lui Neil Lennon

Dan Şucu bagă mâna în buzunar pentru Rapid - Dinamo! Ce primă le-a promis jucătorilor lui Neil Lennon

Dan Şucu / Profimedia

Dan Şucu bagă mâna în buzunar pentru Rapid – Dinamo. Fără victorie în acest sezon, giuleştenii caută primul succes sub comanda lui Neil Lennon în derby-ul etapei a şasea din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii par că şi-au pierdut răbdarea după doar cinci etape cu antrenorul nord-irlandez. Pentru a-i motiva şi mai mult pe jucători, Dan Şucu a pregătit o primă pentru acest derby.

Dan Şucu bagă mâna în buzunar pentru Rapid – Dinamo! Ce primă le-a promis jucătorilor lui Neil Lennon

Potrivit fanatik.ro, Dan Şucu a pregătit o primă de 10.000 de euro pentru derby-ul cu Dinamo. Jucătorii lui Neil Lennon trebuie să obţină astfel prima victorie a sezonului pentru a încasa banii.

În acest moment, Rapid se află pe locul 15, iar giuleştenii primesc bonusuri în funcţie de locul ocupat în clasament. În mod normal, prima ar fi trebuit să fie mai mică în aceste condiţii, dar patronul echipei încearcă să îşi motiveze şi mai mult jucătorii.

Sezonul trecut, Rapid a câştigat ambele întâlniri directe. Pe teren propriu s-a impus cu 4-0, în timp ce meciul din deplasare l-a câştigat cu 2-1.

Reclamă
Reclamă 4

„Nu sunt apţi” Zeljko Kopic le-a dat o veste proastă fanilor lui Dinamo înainte de derby-ul cu Rapid! Ce a spus de Abdallah

Zeljko Kopic le-a dat o veste proastă fanilor lui Dinamo înainte de derby-ul cu Rapid! Petru Neagu şi Dennis Politic nu vor evolua niciun minut cu Rapid.

În ceea ce îl priveşte pe Hakim Abdallah, antrenorul „câinilor” este optimist că el va putea intra din primul minut pe teren cu Rapid.

„Petru și Dennis nu sunt apți pentru acest joc. Prima estimare este de trei săptămâni. Vom da totul pentru a îi recupera cât mai rapid. Hakim este apt. A participat la ultimele două antrenamente.

Reclamă

Cred în el, în mentalitatea și atitudinea lui. Va fi pregătit pentru jocul de mâine. Nu am prevăzut aceste accidentări, nu am fost încântat. În primele partide, au jucat cu un sistem în fundaș, apoi au schimbat, la ultima partidă, într-o formație cu 4 fundași.

Rezultatele lor nu au fost cele așteptate, au avut unele probleme. În situații de genul, vor da totul, încă din prima secundă, mai ales că joacă pe teren propriu.

Nu cred că suntem favoriți, însă suntem pregătiți să luptăm și să dăm totul pentru un rezultat bun. Pentru noi, orice partidă este la fel de importantă, sunt tot trei puncte puse în joc.

Trebuie să îmbunătățim ceea ce avem de îmbunătățit, să ne arătăm calitățile. Eu cred în toți jucătorii mei. Avem unii jucători tineri, care nu au experiență, însă am încredere în ei. Oricine care va intra pe teren va evolua la nivelul pe care-l așteptăm”, a declarat Zeljko Kopic în conferinţa de presă organizată înainte de derby-ul etapei, Rapid – Dinamo.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:40

Ionel Dănciulescu e revoltat că Neil Lennon s-a luat de Marius Şumudică: „Lipsă totală de respect. Vine să ne dea lecţii?”

15:22

VIDEOUn fotbalist s-a prăbuşit pe teren după ce a fost lovit în plină figură de o minge şutată de un adversar! Care este starea lui

15:17

Ilkay Gundogan vrea să plece de la Barcelona! Tensiuni la echipa catalană încă din prima etapă. Ce reacţie a avut Hansi Flick

15:05

„Până atunci noi nu jucăm” Boicotul pe care l-a propus fostul director sportiv al lui Dinamo: „Trebuie să ne respectăm între noi”

14:25

Albion Rrahmani, mesaj emoţionant pentru fanii Rapidului, după transferul la Sparta Praga: „Până data viitoare”

13:49

Reacţia lui Gigi Becali după ce Darius Olaru a fost eliminat cu Poli Iaşi! Mesaj tranşant al patronului FCSB-ului

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și