Închide meniul

Dan Şucu continuă tirada la adresa lui Sepsi: „Nimic nu e sănătos acolo! Nu fac afaceri cu oameni ca Dioszegi!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 august 2022, 17:35

Dan Şucu continuă tirada la adresa lui Sepsi: „Nimic nu e sănătos acolo! Nu fac afaceri cu oameni ca Dioszegi!

Rapid a pierdut un nou proces la TAS

Dan Şucu, în timpul unui meci pentru Rapid / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Dan Şucu continuă tirada la adresa lui Sepsi. Acţionarul de la Rapid a susţinut o nouă conferinţă de presă în care a vorbit în termeni duri despre clubul covăsnean și investițiile guvernului maghiar la gruparea din Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am luat de pe internet o hotărâre a Consiliului Municipal Sf Gheorghe, prin care s-a instituit un concept nou pentru a susține la nivel local sportul de performanță, nu cel de masă.

Dan Şucu continuă tirada la adresa lui Sepsi

Hotărârea este tipărită și urcată pe internet, dar nu și anexele. Din punctul meu de vedere, e simplu. Orașul pompează mulți bani în echipă. Orașul nu are atâția bani să pompeze, deci primesc de la bugetul general.

Va veni și va solicita defalcarea de la bugetul general. Va veni UDMR și va spune că e normal să primească, că altfel iese de la guvernare. Din taxele mele și ale dumneavoastră, veți plăti salariile jucătorilor de la Sepsi. Firma mea are o bază extrem de mare în Târgu Mureș, mulți dintre colegii mei sunt maghiari.

Dan Şucu: „Nu fac afaceri cu oameni ca Dioszegi!”

Nu am nimic împotriva maghiarilor. Există însă subvenții care se dau către diferite echipe cu care nu sunt de acord. Sepsi e susținută din toate părțile. Nimic nu este sănătos acolo din punct de vedere economic.

Reclamă

E un mod pentru Orban de a-și câștiga voturi în Transilvania. Faptul că se face cu banii din Ungaria, e treaba lui, dar că se face și din banii mei, nu mai e treaba dânsului. Din punct de vedere sportiv le urez să învingă, nu am o problemă cu partea sportiva, acolo sunt de admirat. Altele sunt problemele pe care le semnalez eu. Domnul Dioszegi e foarte de treabă, tipul ăsta de afacerist l-am întâlnit de multe ori, nu fac afaceri cu astfel de oameni”, a declarat Dan Şucu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Dan Șucu: „Noi n-am primit stadion de la Guvern, ca Sepsi!”

Dan Șucu a dezvăluit suma uriașă plătită de Rapid pentru fiecare meci disputat în Giulești. Co-proprietarul giuleștenilor a explicat cum sunt împărțite costurile pentru închirierea noii arene. Conducătorul Rapidului a făcut o comparație cu Sepsi, formație care joacă pe un stadion pus la dispoziție de Guvernul Ungariei.

Dan Șucu a preluat 50% din acțiunile Rapidului și își propune să transforme formația de sub Grant într-o forță a fotbalului românesc, ca odinioară.

Reclamă 4 / 0/3

„Rapidul este chiriaș în acel stadion. Pe noi ne costă fiecare eveniment, cu chirie, întrețiere, utilități și tot ce mai e de cheltuit, în jur de 50.000 de euro pe meci. Este vorba de chirie, sunt 12.000, odată cu o parte din utilități. Apoi mai sunt 4.000, încă o parte din utilități. Mai sunt loje, bilete gratuite, care au și ele o valoare. Deci numai chiria și tot ce are legătură directă cu cu stadionul ne costă 22.000 – 23.000 de euro.

Și apoi mai avem securitate și toate celelalte lucruri. Probabil că cel puțin 40% din costul biletului este doar cheltuiala pe care o avem cu ceea ce vorbim în momentul de față. Noi nu avem în patrimoniu așa ceva, pe noi nu ne-a împroprietărit Guvernul țării noastre sau al unei țări străine cu un stadion, ca pe Sepsi”, a declarat Dan Șucu, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Dan Şucu continuă tirada la adresa lui Sepsi
  • Discursul dur al patronului de la Rapid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și