Închide meniul

Dan Şucu, dat pe spate de omul meciului FCSB – Rapid: „Un jucător de rasă! În el am avut cea mai mare încredere”

Alex Masgras Publicat: 7 noiembrie 2023, 18:47

Reclamă
Dan Şucu, dat pe spate de omul meciului FCSB – Rapid: „Un jucător de rasă! În el am avut cea mai mare încredere

Marian Aioani, noul portar de la Rapid! Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

Dan Şucu, în timpul unui meci / Hepta

Dan Şucu a fost dat pe spate de omul meciului FCSB – Rapid. Giuleştenii s-au impus în meciul de pe Arena Naţională, cu 2-1. Pentru echipa lui Cristiano Bergodi au marcat Jayson Papeau şi Paul Iacob, în timp ce pentru FCSB a înscris Joyskim Dawa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Papeau a deschis scorul în meciul de pe Arena Naţională, francezul reuşind să în scrie un gol superb, prin care a ridiculizat apărarea roş-albaştrilor. Dan Şucu a dezvăluit că a revăzut de 50 de ori reuşita lui Papeau, despre care a avut numai cuvinte de laudă.

Dan Şucu, dat pe spate de omul meciului FCSB – Rapid

Jayson Papeau a înscris cel mai frumos gol al meciului dintre FCSB şi Rapid, câştigat de echipa lui Cristiano Bergodi cu 2-1. Francezul a luat pe cont propriu o acţiune a giuleştenilor şi a driblat tot ce i-a ieşit în cale, după care a deschis scorul în meciul de pe Arena Naţională.

După victoria în faţa celor de la FCSB, Dan Şucu a avut numai cuvinte de laudă la adresa francezului. Patronul Rapidului a dezvăluit că Papeau este jucătorul în care a avut mereu încredere şi pe care l-a încurajat de fiecare dată, după ce evoluţiile sale nu erau cele mai bune. Mai mult, Dan Şucu a apreciat cu adevărat reuşita lui Jayson Papeau în momentul în care a ajuns acasă şi a revăzut faza de 50 de ori:

„Papeau este jucătorul în care eu am avut mereu cea mai mare încredere. A venit după o accidentare teribilă, eram sigur că se va reface. După cum bine știți, în toate intervențiile mele, când nu avea evoluțiile așteptate, l-am încurajat și am spus mereu că este un jucător de mare calitate.

Reclamă

A făcut, probabil, cel mai bun meci al său din ultimul timp la Rapid, nu știu dacă cel mai bun meci de când e la Rapid, dar în mod sigur pe acolo. Are niște calități incredibile și este pe gustul suporterilor rapidiști.

Am mare încredere în Papeau, este un jucător de rasă care poate să facă diferența. La gol, fiind pe Arena Națională, vă spun sincer, a fost bucuria atât de mare, încât nu mi-am dat seama de frumusețea reușitei.

Când am ajuns acasă și m-am uitat la reluare de vreo 50 de ori, atunci mi-am dat seama că golul lui Papeau este o adevărată capodoperă fotbalistică și m-am bucurat și mai tare”, a declarat Dan Şucu, potrivit fanatik.ro

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a făcut plângere penală, după derby-ul cu FCSB

„Neintegrați în societate, rămâneți o minoritate” este doar unul dintre mesajele afişate de fanii FCSB-ului, în timpul derby-ului cu Rapid. Ca urmare a bannerelor afişate de roş-albaştrii, giuleştenii au decis să facă plângere penală.

Trupa de sub Grant cere ca fanii să răspundă în faţa legii pentru mesajele discriminatorii afişate în timpul partidei.

„Clubul nostru a luat act cu consternare de afișarea în timpul partidei de duminică seară a unor mesaje rasiste cu trimitere directă la violență.

Fără a pune la îndoială proactivitatea organismelor disciplinare din domeniu, clubul Rapid a formulat astăzi și o plângere penală cu privire la săvârșirea faptelor de instigare publică și instigare la ură.

Această acțiune reprezintă o plasă de siguranță întinsă de club în vederea tragerii la răspundere INDIVIDUALĂ a persoanelor vinovate de aceste fapte”, a anunţat Rapid, în cadrul unui comunicat emis pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:20 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Acum se decide campioana Angliei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și