Închide meniul

Dan Şucu încearcă să dea lovitura pe piaţa transferurilor! Ofertă uriaşă pentru Andrei Burcă de la CFR Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iunie 2023, 9:55

Dan Şucu încearcă să dea lovitura pe piaţa transferurilor! Ofertă uriaşă pentru Andrei Burcă de la CFR Cluj

Antrenorul care a refuzat-o pe Rapid fără să stea pe gânduri

Dan Şucu, alături de Daniel Niculae în tribună / Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Dan Şucu încearcă să dea lovitura pe piaţa transferurilor din România. Patronul Rapidului încearcă să-l transfere pe unul dintre jucătorii de bază de la CFR Cluj şi din naţionala tricoloră. Andrei Burcă este principala ţintă a giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, finanţatorul alb-vişiniilor a înaintat deja o primă ofertă pentru fundaşul central care a fost titular în meciurile selecţionatei României cu Kosovo şi Elveţia. Jucătorul în vârstă de 30 de ani are o cotă de piaţă de 3.7 milioane de euro.

Dan Şucu încearcă să dea lovitura pe piaţa transferurilor. Andrei Burcă, ofertat de Rapid

Şucu este dispus să achite 600.000 de euro pentru Andrei Burcă, anunţă sursa citată anterior. Neluţu Varga nu ar spune nu unei astfel de mutări, dar cere mai mulţi bani pentru a renunţa la fundaşul care a contribuit la câştigarea a trei titluri.

Andrei Burcă ar putea juca la Rapid alături de fostul său coechipier, Christopher Braun. Fundaşul german în vârstă de 31 de ani a semnat deja cu giuleştenii un contract valabil până în 2025. Şefii din Giuleşti au mai ofertat un fotbalist de la CFR Cluj, pe Yuri Matias, dar nu s-au înţeles la bani cu brazilianul.

Rapid a transferat cinci jucători în această vară. Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB) și Borja Valle (30 de ani, Cartagena) sunt fotbaliştii care s-au alăturat lotului condus de Adi Mutu. Cătălin Cîrjan este şi el aproape de a fi prezentat la Rapid.

Reclamă

Dan Şucu a anunţat că pune la bătaie 3.5 milioane de euro pentru transferuri. Încearcă să îi facă „Briliantului” o echipă cu care să se poată bate la titlu.

Gigi Becali, mesaj categoric pentru Dan Şucu

Gigi Becali a transmis un mesaj categoric pentru Dan Şucu. Patronul de la FCSB este convins că Rapid nu va avea şanse la titlu, în sezonul viitor, în ciuda investiţiilor pe care sunt pregătiţi să le face oficialii clubului de sub Grant.

Gigi Becali susţine că Rapid nu se poate lupta pentru titlul din Liga 1, după ce a transferat doi jucători pe care el i-a dat afară. Latifundiarul din Pipera a mai declarat că Dan Şucu nu are experinţa necesară în fotbal, pentru a putea face performanţă.

Reclamă 4 / 0/3

Anul ăsta, nu (n.r.- dacă Rapid are șanse la titlu)! Ne luptăm acolo, dar ia doi jucători pe care i-am lăsat eu. Mai greu să te lupți cu mine când iei doi jucători pe care eu îi las. În plus, eu am 20 de ani în fotbal, el este de un an (n.r.- Dan Șucu).

În fotbal sunt multe hiene, e mai greu. Trebuie să fii foarte atent. Bine, e greu să ciupești bani de la Șucu, pentru că el nu dă. (n.r.- despre investițiile promise la Rapid) 25 de milioane în următorii 10 ani (n.r.- râde)? Cum 25 de milioane? Văd că i-a luat gratis pe Oaidă, pe Cristea…”, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și