Închide meniul
NEWS ALERT

Dan Şucu începe asaltul pentru doi jucători de la Farul! Câţi bani îi oferă lui Gică Hagi pentru transferurile „de titlu”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 august 2023, 15:33

Dan Şucu începe asaltul pentru doi jucători de la Farul! Câţi bani îi oferă lui Gică Hagi pentru transferurile „de titlu

Dan Şucu face transferul verii şi îl aduce pe Andrei Borza la Rapid

Dan Şucu s-a înţeles cu jucătorul lui Gică Hagi / Colaj Hepta

Dan Şucu începe asaltul pentru doi jucători de top de la Farul! Patronul Rapidului s-a întâlnit cu Cristiano Bergodi şi i-a promis că îi aduce doi fotbalişti cu care să se poate bate la câştigarea titlului. E dispus să îi ofere o sumă importantă de bani lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemulţumit de rezultatele din ultima perioadă, Şucu ia măsuri şi va purta negocieri, în următoarele zile, cu Gică Hagi şi Gică Popescu. Conducătorul clubului din Grant îşi doreşte cu orice preţ să „întărească” echipa, mai ales după înfrângerea suferită la Voluntari.

Dan Şucu începe asaltul pentru doi jucători de la Farul!

Vom mai face un transfer, poate două, jucători importanţi, ştim despre cine este vorba, discutăm deja. Sperăm să luăm și ok-ul fotbaliştilor, vom face tot posibilul să-i punem la dispoziție domnului Bergodi o echipă cu care să se bată la titlu chiar din acest an”, a spus Dan Şucu.

Potrivit fanatik.ro, cei doi jucători pe care îşi doreşte să îi transfere patronul Rapidului sunt Tudor Băluță și Andrei Borza. Pentru cei doi internaţionali, Dan Şucu este dispus să plătească aproape 1.5 milioane de euro.

Rapidiştii sunt gata să achite 650.000 de euro pentru mijlocaşul Tudor Băluţă, iar pentru fundaşul stânga de 17 ani pun pe masă 800.000 de euro. Ambii ar putea ajunge, în cel mai scurt timp, în Giuleşti. Dan Şucu vrea să profite de faptul că Băluţă (24 de ani) a intrat în ultimul an de contract.

Reclamă

Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB) şi Borja Valle (30 de ani, Cartagena), Claudiu Petrila (22 de ani, CFR Cluj), Claudiu Micovschi (24 de an, Avellino) şi Albion Rrahmani (22 de ani, Ballkani) sunt jucătorii transferaţi în această vară de Rapid.

Rapid are o singură victorie în primele patru etape din Liga 1. Pentru alb-vişinii urmează „Primvus Derby”, cu Petrolul. Partida va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristiano Bergodi, dezamăgit după Voluntari – Rapid 2-1

Cristiano Bergodi a fost dezamăgit după Voluntari – Rapid 2-1. Antrenorul Rapidului a recunoscut că nu este startul de campionat pe care şi l-ar fi dorit, dar nu a vrut să dea vina pe jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Am făcut un meci slab, din punctul meu de vedere, tehnic. Am greşit multe pase. Am ajuns în careu, dar ultima pasă nu a mers, nu a fost un meci reuşit.

Eu sunt primul vinovat pentru această situaţie, nu vorbesc despre jucători. Am reglat un pic situaţia în a doua repriză, dar nu am reuşit să îi desfacem.

Eu sunt antrenorul, eu sunt vinovat, cu băieţii voi vorbi, am vorbit deja că trebuie să îmbunătăţim anumite lucruri.

(n.r.: despre gafele lui Moldovan) Horaţiu e un jucător bun, un portar care se antrenează bine. Nu e deloc în pericol. Portarul e portar şi trebuie să aibă linişte. M-am gândit cu Botoşani să schimb ceva, dar poate eu nu am fost cel mai inspirat”, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro după Voluntari – Rapid 2-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și