Închide meniul

Cristiano Bergodi, dezamăgit după Voluntari – Rapid 2-1: „Am făcut un meci slab, eu sunt primul vinovat”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 august 2023, 0:02

Reclamă
Cristiano Bergodi, dezamăgit după Voluntari – Rapid 2-1: „Am făcut un meci slab, eu sunt primul vinovat

Probleme de lot pentru Rapid, înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Cristiano Bergodi, la un meci al Rapidului / Hepta

Cristiano Bergodi a fost dezamăgit după Voluntari – Rapid 2-1. Antrenorul Rapidului a recunoscut că nu este startul de campionat pe care şi l-ar fi dorit, dar nu a vrut să dea vina pe jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bergodi a subliniat că el e primul vinovat, chiar dacă portarul Rapidului, Horaţiu Moldovan, a greşit la ambele goluri marcate de Voluntari.

Cristiano Bergodi, dezamăgit după Voluntari – Rapid 2-1: „Am făcut un meci slab, eu sunt primul vinovat”

Am făcut un meci slab, din punctul meu de vedere, tehnic. Am greşit multe pase. Am ajuns în careu, dar ultima pasă nu a mers, nu a fost un meci reuşit.

Eu sunt primul vinovat pentru această situaţie, nu vorbesc despre jucători. Am reglat un pic situaţia în a doua repriză, dar nu am reuşit să îi desfacem.

Eu sunt antrenorul, eu sunt vinovat, cu băieţii voi vorbi, am vorbit deja că trebuie să îmbunătăţim anumite lucruri.

Reclamă

Nu am intrat conectaţi la meci. Să luăm un gol aşa… Ne-am făcut rău singuri. Trebuie reglate lucrurile, nu pot să spun mai mult, asta e de domeniul antrenorului, să îmbunătăţească jocul.

„Horaţiu nu e deloc în pericol”

Nu vorbesc de jucători, de cine a intrat sau a jucat în prima repriză. Repet, am făcut un meci slab tehnic. A fost un duş rece când am luat golul. Pe urmă am egalat, se puteau face lucruri mai bune la mijlocul terenului, dar repet, e vina mea.

(n.r.: despre gafele lui Moldovan) Horaţiu e un jucător bun, un portar care se antrenează bine. Nu e deloc în pericol. Portarul e portar şi trebuie să aibă linişte. M-am gândit cu Botoşani să schimb ceva, dar poate eu nu am fost cel mai inspirat.

Reclamă 4 / 0/3

Normal că mă pune pe gânduri, erau 3 puncte importante. Eu ştiu ce trebuie să fac, sunt antrenor de 20 şi ceva de ani, nu e începutul aşteptat, e sub ceea ce ne doream.

Ne antrenăm pentru meciul cu Petrolul, e foarte important. Jucătorii trebuie să conştientizeze că trebuie să dăm mult mai mult.

(n.r.: despre suporteri) Ştiu că nu e răbdare, eu încerc să îmi fac treaba mea, cu băieţii. Era normal ca suporterii să nu fie mulţumiţi”, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro după Voluntari – Rapid 2-1.

Claudiu Petrila: „Trebuie să ne trezim”

(n.r.: Ce ţi-a spus antrenorul) Să am încredere în mine şi să cer mingea. Din păcate nu am putut să fac asta.

Ne-am creat ocazii, am avut şanse, dar din păcate azi a fost o zi când nu ne-a intrat mingea în poartă.

Trebuie să ne trezim cât mai repede pentru meciul cu Petrolul.

A fost o acomodare uşoară, m-au primit bine (n.r.: colegii). E presiune mult mai mare (n.r.: ca la CFR), e şi normal, suntem la Rapid şi trebuie să ne trezim cât mai repede.

Reclamă

Concurenţă e peste tot, dar asta ne poate ajuta pe viitor”, a declarat Claudiu Petrila pentru digisport.ro după meci.

Voluntari – Rapid 2-1. Probleme tot mai mari pentru Cristiano Bergodi! Horaţiu Moldovan a făcut două erori de proporţii

Voluntari – Rapid 1-2. Jucătorii lui Cristiano Bergodi au pierdut ultimul meci din etapa a 4-a a Ligii 1, care a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Horaţiu Moldovan a făcut două erori care i-au costat pe giuleşteni, care au suferit prima înfrângere din acest sezon.

Rapidiştii au avut un start catastrofal de meci. Au primit gol după numai 10 secunde. Horaţiu Moldovan a gafat incredibil la execuţia lui Doru Andrei. I-a permis mijlocaşului de 20 de ani să înscrie primul său gol în Liga 1 cu un şut de la aproximativ 25 de metri.

Răspunsul jucătorilor lui Cristiano Bergodi a venit imediat. Marko Dugandzic a restabilit egalitatea în minutul 13, cu un şut din interiorul careului. A fost al patrulea gol stagional al croatului, care a urcat pe primul loc în topul celor mai buni marcatori.

Până la pauză, FC Voluntari a trecut din nou în avantaj. Moldovan a făcut o nouă eroare. A trecut pe sub o minge, iar Braun a fost autorul unui autogol. Chiar dacă Bergodi a făcut trei schimbări imediat după pauză, ocaziile importante ale giuleştenilor au întârziat să apară. Ilfovenii puteau să se desprindă pe tabelă, dar Doru Andrei a luat bara la ţintă. FC Voluntari a câştigat cu 2-1 şi a urcat pe locul secund în Liga 1, cu 9 puncte. Rapid este pe poziţia a 8-a, cu 5 puncte.

Pentru Rapid urmează derby-ul cu Petrolul, care va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. FC Voluntari deschide etapa a 5-a în deplasare cu FC U Craiova 1948.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și