Închide meniul
EXCLUSIV

Cristi Chivu e departe de Liga 1! Anunţul făcut de Marius Niculae: „A făcut paşii corecţi în cariera lui”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 ianuarie 2024, 12:40

Cristi Chivu e departe de Liga 1! Anunţul făcut de Marius Niculae: „A făcut paşii corecţi în cariera lui

Cristi Chivu e departe de Liga 1! Anunţul făcut de Marius Niculae

Cristi Chivu în timpul unui meci - Profimedia Images

Cristi Chivu e departe de Liga 1! Ofertat în ultimii ani de Dinamo, Petrolul, dar şi de FRF, pentru postul de selecţioner al României U21, fostul căpitan al tricolorilor a refuzat de fiecare dat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă italienii au anunţat că fostul câştigător al Ligii Campionilor se va despărţi de Inter Primavera la finalul sezonului, destinaţia nu va fi Liga 1. Cel puţin aşa susţine Niculae.

Cristi Chivu e departe de Liga 1! Anunţul făcut de Marius Niculae

„Eu cred că lui Cristi i-ar fi foarte greu să vină în campionatul nostru, el s-a obişnuit într-o mentalitate diferită faţă de a campionatului nostru.

Eu cred că Cristi Chivu a făcut paşii corecţi în cariera lui, a început de jos şi eu cred că o să reuşească în campionatul Italiei cel puţin”, a spus Marius Niculae.

Cristi Chivu pleacă de la Inter Primavera

Fostul căpitan al naționalei României a antrenat numai echipele de juniori ale lui Inter, după ce și-a agățat ghetele în cui. Din 2018 i-a pregătit, pe rând, pe puștii de la U14, U17, U18 și U19.

Reclamă

Chivu a câștigat titlul de campion al Italiei la juniori, în 2022. Acum se îndreaptă spre ridicarea unui nou trofeu. Inter U19 este lider în Primavera 1. Românul nu a dus lipsă de oferte, dar le-a refuzat anunțând că nu este pregătit să antreneze o echipă de seniori. Lucrurile s-au schimbat și Chivu este gata acum să accepte o astfel de propunere.

Cristi Chivu, antrenor în Liga 1?” Răspuns neaşteptat oferit de Daniel Pancu: „E 100% italian!”

Un alt nume care a vorbit despre viitorul lui Cristi Chivu a fost Daniel Pancu. Fostul atacant a declarat că fotbalul din Italia i se potriveşte perfect lui Chivu, acesta fiind motivul pentru care fostul fundaş a refuzat chiar şi echipa naţională.

„Îl văd în fotbalul italian. Probabil o echipă de Serie B, care se luptă pentru promovare. Dar e posibil oricând să se schimbe antrenorul la Inter, e de-al casei şi poate intra oricând la o echipă cu mari pretenţii.

Reclamă 4 / 0/3

Nu-l văd în Liga 1, are o mentalitate schimbată, nu mai e român la mentalitate, e 100% italian. Vrem, nu vrem, nu mai e român. Ar fi greu să se adapteze la noi. Până acum a refuzat, a avut oferte şi de la echipa naţională, şi de la U21, înaintea mea, dar a refuzat să se întoarcă în România.

Nu-l convingi cu bani, nu are nevoie. Are nevoie să antreneze în condiţiile pe care le doreşte el. Italia e cel mai bun loc de unde să înceapă să antreneze la seniori”, a declarat Daniel Pancu, la AS.ro LIVE.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și