Închide meniul

Dan Șucu l-a impresionat pe Daniel Pancu, după Dinamo – Rapid 1-2: „Așa se întâmplă când plătești bani”

Alex Ioniță Publicat: 28 ianuarie 2024, 9:02

Reclamă
Dan Șucu l-a impresionat pe Daniel Pancu, după Dinamo – Rapid 1-2: Așa se întâmplă când plătești bani”

Dan Șucu, anunț de ultim moment despre varianta disputării derby-ului Rapid - FCSB pe Arena Națională

Dan Şucu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Șucu l-a impresionat pe Daniel Pancu, după Dinamo – Rapid 1-2. Fostul atacant al formației din Giulești a vorbit la superlativ despre patronul echipei, după derby-ul de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scorul final al meciului a fost decis de golul lui Borisav Burmaz, care a marcat în minutul 90. Este pentru a doua oară când atacantul adus în această iarnă rezolvă un meci pentru Rapid. Acesta a marcat golul victoriei și în partida cu FCU Craiova, încheiată cu scorul de 4-3, în favoarea giuleștenilor.

Dan Șucu l-a impresionat pe Daniel Pancu, după Dinamo – Rapid 1-2

Daniel Pancu este de părere că Dan Șucu a făcut o campanie de transferuri excelentă în această iarnă și a menționat faptul că atacul Rapidului a fost întărit cu un jucător de calitate.

Totuși, actualul selecționer al echipei naționale U21 a vorbit și despre prestația echipei, de la meciul de pe Arena Națională. Acesta este de părere că la formația lui Cristiano Bergodi nu există relații de joc și că fotbaliștii au doar valoare individuală.

“Așa se întâmplă când plătești bani pe atacanți. Burmaz s-a impus. Nu există relații de joc, doar valoarea individuală. În mod normal, abia de la vară poți spune că Rapid va fi o echipă legată. Nu e ușor. Evoluția lor e scuzabilă”, a spus Daniel Pancu, la digisport.ro.

Reclamă

Borisav Burmaz a ajuns la Rapid la începutul acestui an, de la formața sârbă Vozdovac. Dan Șucu a plătit suma de 400.000 de euro în schimbul atacantului crescut la academia celor de la Steaua Roșie Belgrad.

În momentul de față, jucătorul de 22 de ani este cotat la suma de 1,6 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Mesajul lui Nicolae Cristescu pentru Dan Şucu, după sărbătoarea de pe Giuleşti

Mesajul lui Nicolae Cristescu pentru Dan Şucu este unul de mulţumire pentru ceea ce actualul patron de la Rapid reuşeşte să facă în Giuleşti. După victoria cu Dinamo (2-1), rapidiştii sunt pe 2 în Liga 1, la 8 puncte de rivala FCSB, care are şi un meci mai puţin disputat.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul finanţator al Rapidului a participat la sărbătoarea din Giuleşti, acolo unde fanii şi jucătorii s-au întâlnit după succesul cu Dinamo. Ultraşii au refuzat să meargă pe Arena Naţională.

”E o galerie unică, uitați-vă ce pot să facă. Nu înțeleg gestul celor de la Dinamo, care, până la urmă, aveau de câștigat. Puteau să le dea 5.000 de bilete, încasau niște bani, dar nu înțeleg răutatea, dușmănia, invidia.

Important e că au luat cele trei puncte. Avem cea mai frumoasă galerie din țară, cu un conducător și un organizator de excepție, cum este Liviu Ungurean.

Rapidul este unic, galeria este unică. Vreau să-i mulțumesc domnului Șucu pentru ce a făcut pentru Rapid, pentru că a investit extrem de mult și sunt convins că are așteptări mari și sper să iasă bine.

n următoarele meciuri se va vedea altfel jocul echipei, pentru că sunt câțiva jucători care trebuie să simtă echipa. Sunt extrem de optimist și cred că avem șanse la campionat. Nu glumesc și nu exagerez nimic.

Și Dinamo a jucat neașteptat de bine. A fost ceva unic în fotbal. Asta înseamnă galeria Rapidului. Este un exemplu pentru celelalte galerii”, a spus Nicolae Cristescu, aflat în Giulești, alături de galeria Rapidului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și