Închide meniul

Mesajul lui Nicolae Cristescu pentru Dan Şucu, după sărbătoarea de pe Giuleşti

Dan Roșu Publicat: 28 ianuarie 2024, 8:15

Reclamă
Mesajul lui Nicolae Cristescu pentru Dan Şucu, după sărbătoarea de pe Giuleşti

Mesajul lui Nicolae Cristescu pentru Dan Şucu, după sărbătoarea de pe Giuleşti

Nicolae Cristescu, la sărbătoarea Rapidului - Antena Sport

Mesajul lui Nicolae Cristescu pentru Dan Şucu este unul de mulţumire pentru ceea ce actualul patron de la Rapid reuşeşte să facă în Giuleşti. După victoria cu Dinamo (2-1), rapidiştii sunt pe 2 în Liga 1, la 8 puncte de rivala FCSB, care are şi un meci mai puţin disputat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul finanţator al Rapidului a participat la sărbătoarea din Giuleşti, acolo unde fanii şi jucătorii s-au întâlnit după succesul cu Dinamo. Ultraşii au refuzat să meargă pe Arena Naţională.

Mesajul lui Nicolae Cristescu pentru Dan Şucu, după sărbătoarea de pe Giuleşti

”E o galerie unică, uitați-vă ce pot să facă. Nu înțeleg gestul celor de la Dinamo, care, până la urmă, aveau de câștigat. Puteau să le dea 5.000 de bilete, încasau niște bani, dar nu înțeleg răutatea, dușmănia, invidia.

Important e că au luat cele trei puncte. Avem cea mai frumoasă galerie din țară, cu un conducător și un organizator de excepție, cum este Liviu Ungurean.

Rapidul este unic, galeria este unică. Vreau să-i mulțumesc domnului Șucu pentru ce a făcut pentru Rapid, pentru că a investit extrem de mult și sunt convins că are așteptări mari și sper să iasă bine.

Reclamă

În următoarele meciuri se va vedea altfel jocul echipei, pentru că sunt câțiva jucători care trebuie să simtă echipa. Sunt extrem de optimist și cred că avem șanse la campionat. Nu glumesc și nu exagerez nimic.

Și Dinamo a jucat neașteptat de bine. A fost ceva unic în fotbal. Asta înseamnă galeria Rapidului. Este un exemplu pentru celelalte galerii”, a spus Nicolae Cristescu, aflat în Giulești, alături de galeria Rapidului.

Dan Şucu a avut „o grămadă de emoţii” la Dinamo – Rapid 1-2

Dan Şucu a avut „o grămadă de emoţii” la Dinamo – Rapid 1-2. Borisav Burmaz a marcat golul victoriei de pe Arena Naţională, în minutul 90. Acţionarul principal a susţinut că fanii ar fi putut ajuta echipa, dacă ar fi fost prezenţi.

Reclamă 4 / 0/3

Mii de suporteri ai feroviarilor au urmărit partida de pe propriul stadion, acolo unde au ales şi să sărbătorească succesul după meci.

„Putem să jucăm şi mult mai bine decât am jucat azi, dar rezultatul este excepţional pentru noi. Am avut o grămadă de emoţii. Cum să nu ai emoţii la un astfel de joc? Băieţii au avut mare nevoie de fani.

S-a simţit faptul că nu au fost alături de noi. Sper să nu se mai întâmple vreodată lucrul ăsta. Trebuie să găsim soluţii să nu mai intrăm în astfel de probleme”, a spus Dan Şucu, după meci.

După două victorii obţinute pe final, Rapid Bucureşti a ajuns pe locul 2, fiind acum la 8 puncte de liderul FCSB, care are însă un meci mai puţin disputat, cel cu Universitatea Craiova, ce se va disputa duminică, de la ora 20:00, live text pe as.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și