Închide meniul

Dan Șucu, mesaj violent înainte de FC Botoșani – Rapid: „A fost «măcelărit»! Adversarii au plecat fericiți la o bere!”

Cosmin Olteanu Publicat: 1 martie 2023, 9:05

Reclamă
Dan Șucu, mesaj violent înainte de FC Botoșani – Rapid: A fost «măcelărit»! Adversarii au plecat fericiți la o bere!”

Dan Șucu, mesaj violent înainte de FC Botoșani - Rapid

Dan Șucu, în cadrul unei unei conferințe de presă / Facebook FC Rapid

Dan Șucu, mesaj violent înainte de FC Botoșani – Rapid! Principalul finanțator al formației din Giulești a adus aminte de partida tur, în care Jayson Papeau, extrema Rapidului, a suferit o accidentare dură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida FC Botoșani – Rapid, care contează pentru etapa a 28-a a Ligii 1, este programată astăzi, de la ora 20:30.

Dan Șucu, mesaj violent înainte de FC Botoșani – Rapid

Dan Șucu a emis un comunicat oficial prin care amintește de accidentarea groaznică suferită de Jayson Papeau, în partida tur, în urma faultului comis de Antoni Ivanov, pentru care a văzut doar cartonașul galben.

„Totuși, înainte să vorbim despre Play-Off, mă alătur dumneavoastră în a le ura baieților multă baftă la Botoșani. Vă rog să mă credeți că mă simt nerăbdător și bucuros, ca un copil, la fiecare meci al Rapidului. A fost însă un singur meci care mi-a lăsat un gust groaznic de amar: cel cu FC Botoșani, din octombrie, anul trecut.

Modul în care jucătorul nostru Jayson Papeau a fost pur și simplu «măcelărit» este fără logică și fără sens. La sfârșitul meciului adversarii au plecat fericiți la o bere, în timp ce băiatul nostru a trecut prin mai mult de patru luni de chin, și abia acum s-a reîntors. El încă evoluează cu o tijă în picior.

Reclamă

Cu două etape înainte de meciul cu Botoșani, Alex Ioniță (care în mod cert nu este un jucător agresiv) a atacat imprudent un adversar și a fost eliminat. Adversarul a continuat să joace și, într-un final, a contribuit la victoria echipei lui.

În aceeași etapă, un jucător al Clujului a fost atacat violent și a fost accidentat, iar atacatorul lui a luat justificat cartonaș roșu. Clujeanul a fost și el indisponibil, dar doar timp de două săptămâni. În schimb, agresorul lui Papeau, în loc să fie eliminat și ulterior suspendat, a primit un cartonaș galben și după meci a mers liniștit la bere cu băieții.

Și cu toate acestea, șocant, mulți dintre competitorii noștri consideră că Rapid este avantajat de către arbitri. Le urăm și lor să aibă noroc numai de astfel de avantaje. Iar arbitrul care a permis acest lucru și nu a fost pedepsit pentru accidentarea lui Papeau să știe că noi, în Giulești, considerăm că principalul agresor este chiar el.

Reclamă 4 / 0/3

În speranța că de data aceasta la Botoșani ne vom întâlni cu adversari cărora le place să joace fotbal, și nu cu niște rivali violenți, le urăm baieților noștri să se întoarcă acasă victorioși și fără accidentari”, se arată în comunicatul emis de Dan Șucu, pe site-ul clubului Rapid.

Adrian Mutu, temător înainte de FC Botoșani – Rapid

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, susține că se așteaptă la un meci greu în fața celor de la FC Botoșani, chiar dacă formația moldavă trece printr-o perioadă nefastă, din punct de vedere sportiv.

„Un meci complicat, cu o echipă care vine după două înfrângeri și un egal în ultimele 3 meciuri și, cu siguranță, e în mare căutare de puncte. E o formație redutabilă acasă, poate bate pe oricine. Să sperăm că terenul e bun și vom putea juca un fotbal de calitate. Avem nevoie de atitudine bună, concentrare maximă.

Nu am nicio informație asupra gazonului, dar în general de câte ori am jucat acolo a fost un gazon bun. Să vedem ce ne așteaptă, important este să fim pregătiți. Nu am probleme de lot, Dragoș Grigore va veni cu noi. Doar la Ciobanu încă nu am vorbit cu medicul, s-ar putea să aibă ruptură musculară.

De cele mai multe ori au fost terenurile impracticabile pe care am jucat. Și la Mioveni a fost lipsa de precizie a jucătorilor și ghinionul”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și