Închide meniul

Adrian Mutu, temător înainte de FC Botoșani – Rapid: „E o formație redutabilă acasă, poate bate pe oricine!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 27 februarie 2023, 18:28

Adrian Mutu, temător înainte de FC Botoșani – Rapid: E o formație redutabilă acasă, poate bate pe oricine!”

Adrian Mutu, temător înainte de FC Botoșani - Rapid

Adi Mutu, la conferinţa de presă / Antena Sport

Adrian Mutu, temător înainte de FC Botoșani – Rapid! Antrenorul celor de la Rapid a vorbit despre partida grea pe care o va avea cu FC Botoșani. În prezent, Rapid se află pe locul 4 din Liga 1, cu 49 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida FC Botoșani – Rapid este programată miercuri, de la ora 20:30.

Adrian Mutu, temător înainte de FC Botoșani – Rapid

Adrian Mutu susține că se așteaptă la un meci greu în fața celor de la FC Botoșani, chiar dacă formația moldavă trece printr-o perioadă nefastă, din punct de vedere sportiv.

„Un meci complicat, cu o echipă care vine după două înfrângeri și un egal în ultimele 3 meciuri și, cu siguranță, e în mare căutare de puncte. E o formație redutabilă acasă, poate bate pe oricine. Să sperăm că terenul e bun și vom putea juca un fotbal de calitate. Avem nevoie de atitudine bună, concentrare maximă.

Nu am nicio informație asupra gazonului, dar în general de câte ori am jucat acolo a fost un gazon bun. Să vedem ce ne așteaptă, important este să fim pregătiți. Nu am probleme de lot, Dragoș Grigore va veni cu noi. Doar la Ciobanu încă nu am vorbit cu medicul, s-ar putea să aibă ruptură musculară.

Reclamă

De cele mai multe ori au fost terenurile impracticabile pe care am jucat. Și la Mioveni a fost lipsa de precizie a jucătorilor și ghinionul”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani.

În ultimele trei partide de campionat, FC Botoșani a înregistrat două înfrângeri și un egal.

FC Botoșani se află pe locul 9 din Liga 1, cu 31 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu acuză „jocuri de culise” la partidele Rapidului

Antrenorul giuleștenilor a oferit declarații dure despre unele decizii luate de arbitri, împotriva echipei sale.

„Sigur că nu ne vom uita cum se luptă celelalte echipe pentru titlu. Va fi un play-off greu pentru toate echipele. În toate meciurile vom da 100%, echipa își va arăta spiritul. Vom juca numai la victorie, pentru că ar fi păcat să nu ne atingem potențial. Bineînțeles, vrem să vedem și dacă suntem capabili.

În același timp, încercăm să construim o echipă pentru la anul, când obiectivul va fi altul: locurile 1-3. Da, vom ataca titlul, chiar dacă am ca obiectiv locurile 1-3. Încercăm să progresăm de la an la an.

Îmi vine să râd! Tocmai veneam după un meci în care am fost clar defavorizați, practic masacrați de erorile de arbitraj, la Mioveni. E clar că nu suntem favorizați. Am văzut anumite declarații după meciul cu Chindia, că ni s-a dat un penalty prea ușor.

E aruncată pe piață asta cu arbitrii, cred că se vrea altceva! Din contră, Rapidul este defavorizată clar. Se lucrează împotriva Rapidului. Fotbalul se joacă și în afara terenului de joc.

Cred că e un curent antirapidist, pentru că Rapidul a făcut pași mai importanți decât s-ar fi așteptat unii în acest sezon. Poate că asta îi sperie pe unii. Pe jucători ar trebui să-i ambiționeze asta, dacă se simt nedreptățiți”, a spus Adrian Mutu, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și