Închide meniul

Dan Șucu, nemulțumit de suma pe care Rapid o primește din drepturile TV: „E fără sens! Nu se ține cont de audiență!”

Cosmin Olteanu Publicat: 27 decembrie 2022, 20:08

Reclamă
Dan Șucu, nemulțumit de suma pe care Rapid o primește din drepturile TV: E fără sens! Nu se ține cont de audiență!”

Dan Șucu, nemulțumit de suma pe care Rapid o primește din drepturile TV

Rapid, bucurie după marcarea unui gol / Hepta

Dan Șucu este nemulțumit de suma pe care Rapid o primește din drepturile TV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu (59 de ani) deține 50% din acțiunile clubului Rapid.

Dan Șucu, nemulțumit de suma pe care Rapid o primește din drepturile TV

Dan Șucu s-a declarat nemulțumit de banii pe care Rapid îi primește din drepturile TV. Omul de afaceri susține că sumele primite de cluburi ar trebui să difere în funcție de audiențele pe care le generează.

„M-am gândit destul de serios… pentru ziua de azi, pentru audiența pe care o generăm în momentul actual, valoarea drepturilor TV este normală. Dar ideea e simplă, audiența e corectă? E ceea ce ar trebui să fie? Evident că nu este! Noi trebuie să luptăm cu toții să dublăm această audiență, dublând audiența poți solicita ceva în plus.

Nu sunt adeptul conflictelor, nu consider că un conflict poate duce spre performanță, cred că din punctul nostru de vedere trebuie să lucrăm împreună cu providerii, pentru a găsi cea mai bună valoare.

Reclamă

Modul în care se împart aceste drepturi, că nu se ține cont de audiență, ci doar de performanța sportivă… e fără sens!

Ar trebui să fie un mixt, pentru că drepturile sunt pentru audiență, dar în schimb ele se împart doar pe bază de performanța de clasament, când de fapt ele trebuie să se împartă, în cea mai mare parte, pe parte de audiență, de câtă audiență ai generat, este foarte simplu. Măcar să fie o combinație”, a declarat Dan Șucu, pentru fanatik.ro.

Dan Șucu: „Anul trecut am încasat sub un milion de euro!”

„Anul trecut am încasat sub un milion de euro, dar conform calculelor noastre, ținând cont de audiență, ar fi trebuit să încasăm undeva spre patru milioane de euro, iar banii ăia sunt în buzunarele altor cluburi, care nu generează audiență și care din punctul meu de vedere nu au ce căuta, pentru că fără audiență înseamnă că nu ai public, adică nu ai fani, iar fotbalul fără fani nu-și are sens.

Reclamă 4 / 0/3

În mod cert este o soluție să fie pay-per-view, dar la noi în momentul de față e foarte greu să vinzi abonamente. Ce dorim noi, ce știm noi e că avem produsul, meciul îi aparține lui Rapid.

Faptul că există înțelegeri, care din punctul nostru ne prejudiciază, dar facem parte dintr-o comunitate și tot prin comunitate putem schimba aceste lucruri. Totuși, produsul ne aparține și până la urmă este treaba noastră cum găsim o soluție mai bună pentru noi.

Ne dorim ca audiența pe care o generăm să fie cu adevărat răsplătită. În mod normal un pay-per-view trebuie să funcționeze. Noi avem produsul, putem vorbi cu providerul să îl evaluăm corect.

E o chestie extrem de tehnică. Acest club dorește performanță, performanța se face și cu bani, acest club trebuie să genereze venituri”, a mai spus Dan Șucu.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 3-0. Oltenii lui Mititelu, umiliţi într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare Vezi toate știrile
Citește și