Închide meniul

Dan Șucu nu renunță la transferul lui Marius Ștefănescu: „I-ar fi mai bine cu Bergodi!” Luptă cu Gigi Becali pentru jucător

Viviana Moraru Publicat: 28 august 2023, 14:46

Reclamă
Dan Șucu nu renunță la transferul lui Marius Ștefănescu: I-ar fi mai bine cu Bergodi!” Luptă cu Gigi Becali pentru jucător

Dan Şucu anunţă o investiţie de 5 milioane de euro la Rapid şi dă de pământ cu foştii conducători

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Șucu nu renunță la transferul lui Marius Ștefănescu de la Sepsi. Acționarul majoritar de la Rapid a declarat că pentru jucător ar fi mai bine să fie antrenat de Cristiano Bergodi, cel care l-a pregătit și în sezonul trecut la formația covăsneană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este și el cu ochii pe Marius Ștefănescu și a făcut deja o ofertă pentru transferul mijlocașului. Un milion de euro este dispus să achite patronul de la FCSB, pentru a obține semnătura internaționalului român.

Dan Șucu nu renunță la transferul lui Marius Ștefănescu

Dan Șucu a dezvăluit că a purtat negocieri cu oficialii de la Sepsi, în vederea transferului lui Marius Ștefănescu. Acționarul de la Rapid a dezvăluit că oferta sa este mai mică decât cea făcută de Gigi Becali.

Însă, Șucu i-a sfătuit pe covăsneni să-l vândă pe Ștefănescu la Rapid, prin prisma faptului că ar putea fi antrenat din nou de Cristiano Bergodi, antrenor care îl cunoaște foarte bine pe mijlocașul român.

De asemenea, Dan Șucu a mai precizat că Laszlo Dioszegi nu a luat nicio decizie în privința viitorului lui Marius Ștefănescu, covăsnenii fiind concentrați la returul cu Bodo/Glimt, din play-off-ul Conference League.

Reclamă

Nu este vorba despre o licitație. Noi am făcut primii oferta pentru Ștefănescu. Am înțeles că domnul Gigi Becali a oferit acum ceva mai mult, dar deocamdată Sepsi nu vrea să se despartă de jucător.

Domnul Laszlo Dioszegi a anunțat că va decide abia după returul cu Bodo/Glimt din play-off-ull Conference League.

Părerea mea este că, la oferte sensibil apropiate, cei care îl dau pe Ștefănescu ar trebui să ia în considerare că jucătorului i-ar fi mult mai bine să fie antrenat de Cristiano Bergodi, care și-l dorește mult și care îl cunoaște foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

Vom vedea ce va fi, dar cred că oferta noastră rămâne una de luat în seamă. Sper să nu fim doar a doua opțiune”, a declarat Dan Șucu, conform gsp.ro.

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Marius Ştefănescu

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Marius Ştefănescu. Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a dezvăluit că oficialii de la FCSB l-au contactat pentru a face o nouă ofertă pe numele mijlocaşului de 25 de ani.

Conform gsp.ro, Marius Ştefănescu ar putea fi lăsat să plece de către cei de la Sepsi, în cazul în care echipa nu se va califica în grupele Conference League.

Laszlo Dioszegzi a dezvăluit că oficialii de la FCSB au plusat pentru transferul lui Marius Ştefănescu. Patronul de la Sepsi a mai declarat că momentan, nu este dispus să îl vândă pe mijlocaş, toţi cei din clubul covăsnean fiind cu gândul la duelul retur cu Bodo/Glimt.

Este adevărat că ne-au sunat cei de la FCSB. Au luat legătura cu Attila Hadnagy și au făcut o nouă ofertă pentru Ștefănescu. Răspunsul nostru, momentan, este că nu vrem să vindem pe nimeni.

Toate discuțiile sunt blocate acum pentru că ne gândim sută la sută doar la meciul de joi, meciul cel mai important din viața acestui club.

Dacă vom merge în grupe, cu siguranță nu vom vinde pe nimeni”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform sursei citate mai sus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și