Închide meniul

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Marius Ştefănescu: „Au făcut o nouă ofertă!” Cum poate ajunge mijlocaşul la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2023, 17:25

Reclamă
Gigi Becali insistă pentru transferul lui Marius Ştefănescu: „Au făcut o nouă ofertă! Cum poate ajunge mijlocaşul la FCSB

Gigi Becali a stabilit un nou titular la FCSB

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Marius Ştefănescu. Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a dezvăluit că oficialii de la FCSB l-au contactat pentru a face o nouă ofertă pe numele mijlocaşului de 25 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB mai are timp până pe 4 septembrie să-l transfere pe Marius Ştefănescu, aceea fiind ziua când perioada de transferuri din această vară va lua sfârşit.

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Marius Ştefănescu

Conform gsp.ro, Marius Ştefănescu ar putea fi lăsat să plece de către cei de la Sepsi, în cazul în care echipa nu se va califica în grupele Conference League.

Gigi Becali este dispus să ofere nu mai puţin de un milion de euro în schimbul lui Ştefănescu, ofertă pe care covăsnenii sunt gata să o accepte în cazul în care vor fi eliminaţi de către Bodo/Glimt, din play-off-ul Conference League.

Şi Rapid a fost cu ochii pe Marius Ştefănescu. Giuleştenii au oferit suma de 700.000 de euro în schimbul mijlocaşului de naţională, ofertă refuzată însă de cei de la Sepsi.

Reclamă

Laszlo Dioszegzi a dezvăluit că oficialii de la FCSB au plusat pentru transferul lui Marius Ştefănescu. Patronul de la Sepsi a mai declarat că momentan, nu este dispus să îl vândă pe mijlocaş, toţi cei din clubul covăsnean fiind cu gândul la duelul retur cu Bodo/Glimt.

În cazul în care vor reuşi să se califice în premieră în grupele Conference League, Sepsi va încasa suma de 2,94 milioane de euro. În grupe, dacă vor obţine o victorie, covăsnenii vor fi recompensaţi cu 500.000 de euro.

„Este adevărat că ne-au sunat cei de la FCSB. Au luat legătura cu Attila Hadnagy și au făcut o nouă ofertă pentru Ștefănescu. Răspunsul nostru, momentan, este că nu vrem să vindem pe nimeni.

Reclamă 4 / 0/3

Toate discuțiile sunt blocate acum pentru că ne gândim sută la sută doar la meciul de joi, meciul cel mai important din viața acestui club.

Dacă vom merge în grupe, cu siguranță nu vom vinde pe nimeni”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform sursei citate mai sus.

Gigi Becali scoate o avere din buzunar pentru deplasarea FCSB la Arad

Gigi Becali scoate o avere din buzunar pentru deplasarea FCSB la Arad! Liderul Ligii 1 va juca luni, de la ora 21:30, în deplasare cu UTA.

Planul era ca echipa lui Becali să găsească o cursă charter pe ruta Bucureşti – Arad – Bucureşti, dar acest lucru nu a fost posibil.

Potrivit gsp.ro, FCSB va zbura spre Arad cu o cursă charter, dar la întoarcere va trebui să ia un avion de linie din Timişoara. Numai pentru cursa charter de la dus Gigi Becali a trebuit să achite 20.000 de euro, la care se adaugă costurile pentru întoarcere.

FCSB are 15 puncte din 5 jocuri disputate în Liga 1. Pe roş-albaştri îi aşteaptă un meci dificil la Arad, cu echipa antrenată de Mircea Rednic.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și