Închide meniul

Dan Șucu oferă o primă uriașă, dacă Rapid o învinge pe FCSB în derby. Jucătorii pot da lovitura: „Luați-ne banii”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 martie 2024, 12:06

Dan Șucu oferă o primă uriașă, dacă Rapid o învinge pe FCSB în derby. Jucătorii pot da lovitura: Luați-ne banii”

Dan Șucu oferă o primă uriașă, dacă Rapid o învinge pe FCSB în derb

Dan Şucu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Șucu oferă o primă uriașă, dacă Rapid o învinge pe FCSB în derby. Patronul echipei din Giulești vrea neapărat ca elevii lui Bergodi să obțină cele 3 puncte, în ultima etapă a sezonului regular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Rapid și FCSB este programată sâmbătă la ora 20:00. Marele derby de pe Arena Națională va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dan Șucu oferă o primă uriașă, dacă Rapid o învinge pe FCSB în derby

Potrivit informațiilor oferite de sport.ro, Dan Șucu și Victor Angelescu pun la bătaie suma de 70.000 de euro, care va fi împărțită jucătorilor și mebrilor din staff, în cazul în care giuleștenii se vor impune în marele derby de pe Arena Națională.

”Luați-ne banii!”, ar fi fost mesajul transmis de conducerea echipei din Giulești, în vestiarul echipei, înainte de startul partidei.

La această partidă se poate stabili un record de asistență, pentru acest sezon de Liga 1. Atât tichetele gazdelor, cât și cele ale oaspeților, s-au vândut rapid, iar pe cel mai mare stadion al țării sunt așteptați peste 40.000 de suporteri.

Reclamă

Actualul record de asistență din acest sezon al Ligii 1 a fost stabilit la meciul tur dintre FCSB și Rapid. La momentul respectiv, pe Arena Națională au fost prezenți 40,563 de spectatori.

Horațiu Moldovan, mesaj superb pentru fanii lui Rapid, înainte de derby-ul cu FCSB

Horațiu Moldovan a transmis un mesaj superb pentru fanii lui Rapid, înainte de derby-ul cu FCSB. Portarul plecat din Giulești, la Atletico Madrid, a dezvăluit și ce i-au promis jucătorii din lotul lui Cristiano Bergodi.

Horațiu Moldovan le-a făcut o surpriză fanilor din Giulești, chiar înainte de marele meci de pe Arena Națională! Portarul lui Atletico Madrid a spus că foștii săi colegi i-au promis o medalie de campion al Ligii 1, la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

„Salut, dragi rapidiști! Încep prin a spune că îmi e foarte dor de voi, de atmosfera creată în tribune. Urmăresc meciurile cu mari emoții. Am mare încredere în băieți, în grupul unui de la Rapid.

Cred că sâmbătă vă vor face ferițiți și că la finalul sezonului se vor ține de promisiune și să îmi aducă o medalie de campion!”, a spus Horațiu Moldovan, într-un videoclip postat de giuleșteni, pe rețelele de socializare.

Horațiu Moldovan a plecat la Atletico Madrid în perioada de mercato din iarna acestui an. Pentru transferul acestuia, gruparea antrenată de Diego Simeone a achitat suma de 800.000 de euro. În momentul de față, portarul echipei naționale este cotat la suma de 2,6 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În cariera sa a mai fost legitimat la: CFR Cluj, FC Hermannstadt, Energeticianul, Ripensia Timișoara, Sepsi și UTA Arad.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și