Închide meniul
VIDEO

Horațiu Moldovan, mesaj superb pentru fanii lui Rapid, înainte de derby-ul cu FCSB: „Îmi e dor de voi!”. Ce i-au promis jucătorii

Alex Ioniță Publicat: 9 martie 2024, 10:36

Reclamă
Horațiu Moldovan, mesaj superb pentru fanii lui Rapid, înainte de derby-ul cu FCSB: Îmi e dor de voi!”. Ce i-au promis jucătorii

Horațiu Moldovan, mesaj superb pentru fanii lui Rapid, înainte de derby-ul cu FCSB.

Horaţiu Moldovan, în timpul unui antrenament la Atletico Madrid/ Profimedia

Horațiu Moldovan a transmis un mesaj superb pentru fanii lui Rapid, înainte de derby-ul cu FCSB. Portarul plecat din Giulești, la Atletico Madrid, a dezvăluit și ce i-au promis jucătorii din lotul lui Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele derby dintre Rapid și FCSB se va juca sâmbătă, de la ora 20:00. Partida din ultima etapă a sezonului regular de Liga 1 va avea loc pe Arena Națională și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Horațiu Moldovan, mesaj superb pentru fanii lui Rapid, înainte de derby-ul cu FCSB

Horațiu Moldovan le-a făcut o surpriză fanilor din Giulești, chiar înainte de marele meci de pe Arena Națională! Portarul lui Atletico Madrid a spus că foștii săi colegi i-au promis o medalie de campion al Ligii 1, la finalul sezonului.

„Salut, dragi rapidiști! Încep prin a spune că îmi e foarte dor de voi, de atmosfera creată în tribune. Urmăresc meciurile cu mari emoții. Am mare încredere în băieți, în grupul unui de la Rapid.

Cred că sâmbătă vă vor face ferițiți și că la finalul sezonului se vor ține de promisiune și să îmi aducă o medalie de campion!”, a spus Horațiu Moldovan, într-un videoclip postat de giuleșteni, pe rețelele de socializare.

Reclamă

Horațiu Moldovan a plecat la Atletico Madrid în perioada de mercato din iarna acestui an. Pentru transferul acestuia, gruparea antrenată de Diego Simeone a achitat suma de 800.000 de euro. În momentul de față, portarul echipei naționale este cotat la suma de 2,6 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În cariera sa a mai fost legitimat la: CFR Cluj, FC Hermannstadt, Energeticianul, Ripensia Timișoara, Sepsi și UTA Arad.

Reclamă 4 / 0/3

Horaţiu Moldovan, un nou mesaj pe TikTok

Horaţiu Moldovan a transmis un nou mesaj pe TikTok. Portarul echipei naționale a devenit o adevărată vedetă pe rețelele de socializare.

Chiar dacă nu a debutat încă pentru echipa din capitala Spaniei, Moldovan le-a generat sute de mii de vizualizări celor de la Atletico. Conturile sociale ale ibericilor au fost luate cu asalt de fanii români, atunci când în postări apărea fostul portar de la Rapid.

Portarul plecat în această iarnă din Liga 1 le-a transmis un mesaj fanilor români, prin intermediul contului oficial de TikTok al celor de la Atletico Madrid.

Horațiu Moldovan a ținut să le reamintească susținătorilor că pe contul oficial al echipei din capitala Spaniei pot fi urmărite cele mai noi videoclipuri de la antrenamente, acolo unde poate fi văzut în timp ce se pregătește alături de vedetele lui Atletico.

„Salut prieteni de pe TikTok! Multumim pentru că ne urmăriți în continuare! Pentru a vedea cele mai noi videoclipuri de la antrenamente, cu mine, urmăriți în continuare TikTok Atletico! Forța Atletico!”, a transmis Horațiu Moldovan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și