Închide meniul

Dan Şucu, ofertă uriaşă pentru un portar din Liga 1! A găsit înlocuitorul perfect al lui Horaţiu Moldovan la o rivală!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 ianuarie 2024, 15:56

Reclamă
Dan Şucu, ofertă uriaşă pentru un portar din Liga 1! A găsit înlocuitorul perfect al lui Horaţiu Moldovan la o rivală!

Dan Şucu, ofertă uriaşă pentru un portar din Liga 1

Dan Şucu şi Victor Angelescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Dan Şucu a făcut o ofertă uriaşă pentru un portar din Liga 1! Patronul Rapidului a pus ochii pe Răzvan Sava, portarul titular al celor de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit prosport.ro, Dan Şucu i-a oferit 800.000 de euro lui Neluţu Varga pentru Sava, dar patronul ardelenilor a respins oferta din start.

Dan Şucu, ofertă uriaşă pentru un portar din Liga 1!

Patronul Rapidului dorea să folosească toţi banii pe care ar urma să îi încaseze în urma plăţii clauzei de reziliere pentru Horaţiu Moldovan. Scopul: găsirea unui portar care să ocupe postul pe care titularul naţionalei îl va lăsa liber în urma plecării.

Neluţu Varga l-a declarat, potrivit sursei citate, netransferabil până la vară pe Răzvan Sava. Patronul ardelenilor ar miza pe un transfer în afară al lui Sava în vară pe bani mulţi. Varga se gândeşte că Sava ar putea prinde lotul naţionalei la EURO 2024.

În ultima perioadă, Rapid şi CFR Cluj au făcut mai multe tranzacţii, iar Neluţu Varga a râs atunci când a fost pus să comenteze o declaraţie a lui Dan Şucu.

Reclamă

Neluţu Varga a început să râdă zgomotos atunci când a auzit ce a spus Dan Şucu despre el! Replica genială pe care i-a dat-o!

Neluţu Varga a început să râdă zgomotos atunci când a auzit ce a spus Dan Şucu despre el. Patronul ardelenilor i-a dat şi replica patronului Rapidului, printre hohotele de râs.

Dan Şucu a declarat, recent, că nu ştie ce afaceri desfăşoară Neluţu Varga, omul cu banii de la CFR Cluj. La intarea sa în fotbal, Dan Şucu spunea că nu înţelege modelul de business de la CFR Cluj.

Nu trebuie să dau nimănui explicații despre afacerile pe care le desfășor. Nu mă deranjează ce a spus domnul Șucu, de ce m-ar deranja? Oricum domnia sa este mereu respectuos și apreciez acest lucru. În plus, facem și afaceri profitabile împreună”, a declarat Neluţu Varga în hohote de râs pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Varga l-a cedat, recent, pe Ermal Krasniqi la Rapid pentru suma de 1 milion de euro. Claudiu Petrila a fost împrumutat de Rapid de la CFR Cluj pentru 500.000 de euro, iar pentru transferul definitiv giuleştenii ar mai trebui să achite 200.000 de euro.

Giuleştenii l-au cumpărat de la CFR Cluj şi pe Christopher Braun, pentru 150.000 de euro.

„N-am înţeles ce business desfășoară dânsul”

Am relații corecte, normale, cu Neluțu Varga. Nu, n-am înțeles ce business desfășoară dânsul, dar pot să trăiesc și fără să știu. Anul acesta mi-a plăcut modul în care cei de acolo au restructurat nivelul de cheltuieli și au păstrat și rezultatele.

Mi s-a părut aproape miraculos. E un miracol să reduci costurile la jumătate, să vinzi de aproape 12 milioane, la care am fost și noi (n.r. cei de la Rapid) un contributor important, să vii cu 10 jucători noi… înțeleg că sunt lucruri foarte greu de realizat, din ce îmi spun oamenii mei”, declara Dan Șucu despre Neluţu Varga pentru sursa citată.

Dinamo – Rapid, pe Arena Naţională! Anunţul oficial făcut de gazde

Derby-ul Dinamo – Rapid se va disputa pe Arena Naţională. Partida din etapa a 23-a a Ligii 1 se ve juca pe 27 ianuarie, de la ora 20:00. Biletele vor fi puse în vânzare pe 25 ianuarie.

„Derby-ul dintre Dinamo și Rapid se vede pe Arena Națională! Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate din link-ul din bio.

Casele de bilete din bulevardul Pierre de Coubertin și strada Maior Coravu vor funcționa după următorul program:

Reclamă

• 25 ianuarie (joi): 12:00 – 19:00
• 26 ianuarie (vineri): 12:00 – 19:00
• 27 ianuarie (ziua meciului): 12:00 – 21:15”, se arată pe pagina de Instagram a clubului Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și