Închide meniul

Neluţu Varga a început să râdă zgomotos atunci când a auzit ce a spus Dan Şucu despre el! Replica genială pe care i-a dat-o!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 ianuarie 2024, 14:19

Reclamă
Neluţu Varga a început să râdă zgomotos atunci când a auzit ce a spus Dan Şucu despre el! Replica genială pe care i-a dat-o!

Neluţu Varga a început să râdă zgomotos atunci când a auzit ce a spus Dan Şucu despre el

Neluţu Varga şi Dan Şucu / colaj Hepta, Profimedia

Neluţu Varga a început să râdă zgomotos atunci când a auzit ce a spus Dan Şucu despre el. Patronul ardelenilor i-a dat şi replica patronului Rapidului, printre hohotele de râs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a declarat, recent, că nu ştie ce afaceri desfăşoară Neluţu Varga, omul cu banii de la CFR Cluj. La intarea sa în fotbal, Dan Şucu spunea că nu înţelege modelul de business de la CFR Cluj.

Neluţu Varga a început să râdă zgomotos atunci când a auzit ce a spus Dan Şucu despre el!

Nu trebuie să dau nimănui explicații despre afacerile pe care le desfășor. Nu mă deranjează ce a spus domnul Șucu, de ce m-ar deranja? Oricum domnia sa este mereu respectuos și apreciez acest lucru. În plus, facem și afaceri profitabile împreună”, a declarat Neluţu Varga în hohote de râs pentru digisport.ro.

Varga l-a cedat, recent, pe Ermal Krasniqi la Rapid pentru suma de 1 milion de euro. Claudiu Petrila a fost împrumutat de Rapid de la CFR Cluj pentru 500.000 de euro, iar pentru transferul definitiv giuleştenii ar mai trebui să achite 200.000 de euro.

Giuleştenii l-au cumpărat de la CFR Cluj şi pe Christopher Braun, pentru 150.000 de euro.

Reclamă

„N-am înţeles ce business desfășoară dânsul”

Am relații corecte, normale, cu Neluțu Varga. Nu, n-am înțeles ce business desfășoară dânsul, dar pot să trăiesc și fără să știu. Anul acesta mi-a plăcut modul în care cei de acolo au restructurat nivelul de cheltuieli și au păstrat și rezultatele.

Mi s-a părut aproape miraculos. E un miracol să reduci costurile la jumătate, să vinzi de aproape 12 milioane, la care am fost și noi (n.r. cei de la Rapid) un contributor important, să vii cu 10 jucători noi… înțeleg că sunt lucruri foarte greu de realizat, din ce îmi spun oamenii mei”, declara Dan Șucu despre Neluţu Varga pentru sursa citată.

Ce sumă a plătit Adi Mutu pentru a pleca de la Rapid. „Noi încercăm să ne onorăm contractele”

Dan Şucu a dezvăluit ce sumă a plătit Adi Mutu pentru a pleca de la Rapid la Neftchi Baku, la începutul acestui sezon. Clauza de reziliere era de 200.000 de euro, dar patronul a explicat că Mutu a scos din conturi jumătate din sumă.

Reclamă 4 / 0/3

Mutu, care nu ar lucra niciodată cu Becali la FCSB, a recunoscut şi el că banii au reprezentat principalul factor pentru care a părăsit Rapidul după 16 luni, în care îşi trecuse în cont 28 de victorii şi 12 egaluri, în 56 de partide.

„Mutu a avut o clauză, da. Au fost niște datorii ale clubului față de el și staff, s-a făcut o compensație și s-a făcut totalul. A fost în jur de 100.000 de euro. Noi încercăm să ne onorăm contractele. Dacă nu se onorează, trebuie să găsim o soluție”, a declarat Șucu, citat de digisport.ro.

La acea vreme, la începutul lunii iulie, Dan Şucu susţinea că „dragoste cu sila nu se poate”. Mutu pleca de la Rapid, echipă cu care terminase pe 5, în play-off. Mutu a recunoscut recent că a plecat pentru bani din Giuleşti.

Adi Mutu: „A fost vorba de oportunitatea financiară”

„Rapid e o echipă bună și am lăsat-o așa. Nu a fost un lucru planificat. A fost vorba de oportunitatea financiară. Eu am avut o discuție cu cei din conducere. Am pus împreună umărul la ceea ce pretinde Rapid în ziua de astăzi.

Rapidul face niște pași normali. Este o creștere normală. Atât s-a putut la momentul respectiv. A fost o creștere de la faptul că au jucat în play-out și după în play-off. Au fost făcute și investiții. A venit și Dugandzic, care a fost golgheter.

Și anul acesta la fel. Va ajunge cât mai sus, acolo unde îi este locul. Îmi place Rapid. Nu pot să spun ce nu funcționează pentru că nu îmi place să critic staff-ul tehnic. Declarațiile mele se pot interpreta și nu vreau să deranjez antrenorul, precum au făcut-o alții când eram acolo”, a spus Mutu, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și