Închide meniul

Dan Șucu, prima reacție după Rapid – FCSB 2-0: ”Uitați-vă în jurul dumneavoastră”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 iulie 2022, 8:53

Dan Șucu, prima reacție după Rapid – FCSB 2-0: ”Uitați-vă în jurul dumneavoastră”

Rapid a pierdut un nou proces la TAS

Dan Șucu, pe Stadionul Rapid / Hepta

Dan Șucu a avut prima reacție după Rapid – FCSB 2-0. Acționarul a fost impresionat de atmosfera din Giulești, care i-a ajutat pe jucătorii lui Adi Mutu să ia un avantaj considerabil încă de la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golurile giuleștenilor au fost marcate de Marko Dugandzic, la două zile de la transferul la Rapid, și de căpitanul Cristi Săpunaru. Acesta i-a și spus lui Adi Mutu că va înscrie împotriva rivalilor.

Dan Șucu, după Rapid – FCSB 2-0: ”Uitați-vă în jurul dumneavoastră”

”O seară superbă și sper din toată inima să fie începutul unui număr uriaș de seri ca aceasta. Am intrat în fotbal cu speranța de a face lucrurile mai bine decât au fost făcute până acum și sper că vom reuși.

Da, da (n.red. dacă se aștepta să o bată pe FCSB), uitați-vă în jurul dumneavoastră și vedeți că toată lumea e fericită”, a spus Șucu, la finalul partidei de pe Giulești, dintre Rapid și FCSB, 2-0.

Anunţul făcut de Victor Angelescu, după Rapid – FCSB 2-0

La rândul lui, Victor Angelescu a fost uimit de atmosfera de pe Giulești. La finalul partidei, a promis că va mai aduce un atacant, dar și că nu va mai pleca nimeni de la echipă.

Reclamă

Chiar şi Adi mutu susţinea că mai are nevoie de un vârf, asta chiar dacă Marko Dugandzic a marcat pentru giuleşteni la doar două zile după ce a semnat contractul. Accidentarea lui Jakub Vojtus l-a pus pe gânduri pe „Briliant”.

„E tot timpul o victorie dulce când baţi echipa Steaua. Aţi văzut ce a fost pe stadion. Am luat 3 puncte foarte importante. Probabil că va mai veni un jucător. Nu mai pleacă nimeni”, a spus Victor Angelescu, la finalul meciului.

Marko Dugandzic, gol la debut

Marko Dugandzic a fost în culmea fericirii după ce i-a făcut K.O. pe rivalii de la FCSB în derby. Atacantul croat a deschis scorul în Giuleşti şi i-a pasat decisiv lui Cristi Săpunaru, care a decis confruntarea.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un start incredibil. Visam la asta, nu ştiam că meciul e atât de important. Am marcat şi am dat dat pasa de gol şi am câştigat meciul. Înainte să vin, am vorbit cu antrenorul şi mi-a spus că voi juca. Am jucat multe meciuri înainte. Am doar cuvinte bune despre oraş, despre club. Oamenii m-au primit foarte bine şi cred că le-am răspuns pe teren.

Nu putem să îi comparăm cu fanii din Croţia. Nu mă uit în trecut, ăsta e fotbalul. E doar parte a meseriei. Îi doresc numai bine. Viitorul meu e la Rapid. Sunt doar un jucător, alte persoane pot decide. Sincer, nu au început foarte bine. Nu ne-am uitat prea mult la ei, doar la noi. Am vrut doar să câştigăm şi am făcut acest lucru”, a declarat Marko Dugandzic la Digi Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și