Închide meniul

Dan Șucu, prima reacție după scandalul în care a fost implicat Cristi Săpunaru, după FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0: ”Ești deja target. E o bombă cu ceas”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 septembrie 2022, 11:43

Dan Șucu, prima reacție după scandalul în care a fost implicat Cristi Săpunaru, după FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0: ”Ești deja target. E o bombă cu ceas”

Dan Șucu, dezvăluiri despre grupul care a vrut să o preia pe Dinamo

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Șucu a avut prima reacție după scandalul în care a fost implicat Cristi Săpunaru, la finalul meciului U Craiova 1948 – Rapid 1-0. Finanțatorul din Giulești acuză organizatorii după apariția în zona vestiarelor, care nu au dreptul să se afle acolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei de la Târgu-Jiu, căpitanul rapidiștilor a intrat în conflict cu un cunoscut suporter al gazdelor, Poștașu, și cu un apropiat al lui Adrian Mititelu.

Dan Șucu, prima reacție după scandalul în care a fost implicat Cristi Săpunaru

„Trebuie să vedem ceea ce a fost cel mai grav: lipsa securității fotbaliștilor! Vorbim de o zonă în care nu au ce căuta alte persoane, care nu au legătură oficială cu meciul. Intri într-un culoar, într-un spațiu îngust. Ești deja target.

Este o bombă cu ceas! Dacă sunt și câțiva bețivi pe acolo, este deja o problemă. Acolo se putea repeta cazul lui Marian Cozma. Așa s-a întâmplat și atunci, într-o învălmășeală de acest gen, cu un sportiv care își apăra colegii.

Mi-aș dori să înțeleagă toți președinții din fotbal că securitatea fotbaliștilor este prioritatea cluburilor. La finalul jocurilor, după o încărcătură psihică foarte mare, ei trebuie protejați la vestiare.

Reclamă

Pentru tot ceea ce se întâmplă pe stadion, pe gazon și la interior, există regulamente clare. Trebuie să ne preocupe pe toți cei implicați în acest fenomen asigurarea siguranței sportivilor pentru a evita situații grave, pe care apoi să le regretăm toți”, a spus Șucu, citat de prosport.ro.

Cristi Săpunaru l-a făcut praf pe Mihai Stoica

Cristi Săpunaru l-a făcut praf pe Mihai Stoica, după ce oficialul de la FCSB a spus că doar sedat poate fi oprit. Căpitanul Rapidului i-a adus aminte lui Meme de momentul în care acesta a lovit un sporter al Stelei.

În 2005, la un Steaua – CFR disputat pe Ghencea, un suporter al roș-albaștrilor i-a criticat minute în șir pe jucători, iar Stoica l-a lovit cu pumnul în față pe acesta, gest greu de imaginat pentru un oficial.

Reclamă 4 / 0/3

”Cine, valetul de la Palat, nu? Eu nu vorbesc cu valeții, dacă vrea cineva din cadrul clubului să vorbească cu mine, un jucător, da. Eu nu mi-am bătut niciodată un suporter al meu și nici n-o să fac chestia asta. Mai bine lasă capul jos.

Am înțeles că domnul Răducioiu a zis că eu sunt căpitan și că trebuie să îi îndemn la calm. Păi ce să le zic? `Stați liniștiți, să dea cu apă pe voi, stați, băi, să vă scuipe? Stați să vă dea cu sticla în cap?`”, a spus Săpunaru după meci.

Cristi Săpunaru a sărit la bătaie după meci

Conform unor imagini apărute, Săpunaru a înjurat şi a avut un comportament violent. Conform unor surse Antena Sport, Cristi Săpunaru a fost acuzat că ar fi scuipat copilul suporterului celor de la FC U Craiova 1948.

Conform jurnalistului Silviu Samuilă, Săpunaru s-ar fi bătut cu celebrul suporter „Poştaşu”. „Înțeleg că și-ar fi împărțit pumni cei de acolo. A fost între Săpunaru și Poștașu, suporterul celor de la Craiova. Asta îmi transmit colegii”, a spus acesta la orangesport.ro.

Ultraşii rapidişti nu au suportat că echipa lor pierde derby-ul cu FC U Craiova şi au declanşat nebunia în finalul meciului. Aceştia şi-au ieşit din minţi, au vrut să intre pe teren şi au aruncat cu scaunele pe care le-au rupt.

În puţinul timp rămas până la fluierul final, jucătorii au acuzat unele probleme de respiraţie. Căpitanul celor dela Rapid a avut un duel aprins cu jandarmii. Până la urmă, spiritele s-au calmat iar la final cele două formaţii au cântat alături de galerie.

Reclamă
Recomandări
  • U Craiova 1948 – Rapid 1-0
  • Scandal pe culoar, la finalul meciului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
Vezi toate știrile
Citește și