Închide meniul

Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 aprilie 2024, 23:31

Reclamă
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil! Critici pentru fanii FCSB-ului

Rapid a transferat un atacant de naţională! Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

Dan Şucu, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Dan Şucu a avut o reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2. Acţionarul majoritar al Rapidului a spus că acum înţelege ce înseamnă „Singuri împotriva tuturor” De asemenea, Şucu a vorbit şi despre accidentarea lui Hromada.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a atacat arbitrajul lui Marcel Bîrsan şi a lansat şi un atac la adresa fanilor FCSB, care l-au „bombardat” cu hârtii pe mijlocaşul Rapidului în timp ce acesta era dus cu targa spre ambulanţă.

Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2

„Este pentru prima oară când înțeleg ce înseamnă «Rapid, singuri împotriva tuturor». Nu îmi arog merite de specialist, dar a fost un arbitraj de partea FCSB, cel mai prost pe care l-am văzut. Sunt extrem de dezamăgit. Pentru mine, Rapid a câștigat, în condițiile unui stadion ostil, în condițiile unui arbitraj ostil”.

Sunt în drum spre spital cu Hromada, care are fractură. Din păcate, când era pe targă, suporterii aruncau cu obiecte spre el”, a spus Dan Şucu pentru primasport.ro.

Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2

Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2! Căpitanul echipei din giulești a făcut praf oficialii care au arbitrat partida de pe Arena Națională.

Reclamă
Reclamă 4

Totodată, la golul marcat de Alex Băluță, mingea părea să fi ieșit din suprafața de joc, la centrarea lui Darius Olaru. Cristi Săpunaru a spus că a fost lângă acea fază și că a văzut mingea în afara terenului.

„Nu voi comenta arbitrajul, nu e stilul meu. Totuși, la golul lui Băluță am văzut că mingea e afară, dar VAR-ul în România lasă de dorit, e penibil! mai bine jucăm fără VAR.

E penibil, penibil penibil! Nici nu avem suficiente camere! Mă rog, nu mai vreau să spun nimic despre arbitraj. Astăzi, după mult timp, am fost o echipă. Am fost mai agresivi, mai răi în teren. Am avut și ocazii în repriza secundă.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:22

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM în AntenaPLAY

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și