Închide meniul

Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor

Alex Masgras Publicat: 2 mai 2024, 19:25

Reclamă
Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor

Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după "revoluţia" anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor

Dan Şucu şi Marius Şumudică / Colaj Hepta

Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică! Patronul celor de la Rapid a dezvăluit că a discutat cu antrenorul de 53 de ani aproximativ o oră şi jumătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică este liber de contract, după ce a antrenat-o ultima oară pe Gaziantep. Întâlnirea dintre cei doi vine la scurt timp după demiterea lui Cristiano Bergodi şi la o zi după „revoluţia” anunţată de Dan Şucu în cadrul echipei.

Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor

Giuleştenii trec printr-o perioadă extrem de complicată, iar Marius Şumudică este considerat de mulţi omul potrivit pentru a prelua echipa. Dan Şucu a dezvăluit că s-a întâlnit cu antrenorul de 53 de ani, pentru a se cunoaşte mai bine. Acesta a recunoscut că „Şumi” i-a lăsat o impresie mai mult decât bună, dar că a fost doar o primă discuţie şi nu s-a luat vreo decizie în privinţa antrenorului care va conduce echipa sezonul viitor şi că Lobonţ va continua pe bancă până la finalul sezonului:

„M-am văzut astăzi cu domnul Șumudică, a fost o întâlnire plăcută, de aproximativ o oră și 30 de minute, în care domnia sa mi-a expus ideile despre fotbal, strategia, cum ar vedea lucrurile la Rapid. Dânsul a dorit să mă cunoască, la fel, eu am vrut să îl cunosc personal pe domnul Șumudică, să văd cum gândește… Mi-a lăsat o impresie mai mult decât bună!

Bineînțeles, dacă o să mă întrebați acum dacă îl punem antrenor pe Marius Șumudică, nu o să pot să vă dau răspunsul. Vom vedea zilele următoare… E foarte important să vedem dacă ne atingem obiectivul. Mai avem o șansă, chiar dacă teoretică. Trebuie să fim focusați sută la sută și chiar dacă procentele de a merge în Europa au scăzut, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne jucăm șansa până la capăt, așa cum îi stă bine Rapidului.

Reclamă

Dan Şucu: „Mi-a lăsat impresia unui om echilibrat”

Bogdan Lobonț este antrenorul nostru până la finalul acestui campionat, un caracter deosebit. Împreună cu colegii mei vom lua o decizie clară din punct de vedere al băncii tehnice în funcție și de partida cu CFR Cluj.

Marius Șumudică mi-a lăsat impresia unui om echilibrat, se vede că este un antrenor care a câștigat titluri și evident că este un mare rapidist. A fost doar o primă discuție, anunțasem public că mă voi vedea și cu domnul Șumudică și obișnuiesc să-mi țin promisiunile. Am povestit, ne-am cunoscut mai bine, cu toții ne dorim un singur lucru, să găsim soluții pentru binele Rapidului! Dar, repet, a fost doar o discuție, nimic mai mult…”, a declarat Dan Şucu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! Vezi toate știrile
Citește și