Închide meniul

Dan Şucu, savuros de ziua lui Gică Hagi: „Nu i-am mai ţinut pumnii din 1994 cum o să o fac împotriva FCSB-ului!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 februarie 2024, 13:14

Reclamă
Dan Şucu, savuros de ziua lui Gică Hagi: „Nu i-am mai ţinut pumnii din 1994 cum o să o fac împotriva FCSB-ului!

Dan Şucu, savuros de ziua lui Gică Hagi

Dan Şucu şi Gică Hagi / Colaj Hepta

Dan Şucu a avut un mesaj savuros de ziua lui Gică Hagi. Patronul Rapidului a ţinut să îi ureze „La mulţi ani” liderului Generaţiei de Aur, care împlineşte 59 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi îşi poate face singur un cadou special, o victorie în derby-ul FCSB – Farul. Meciul de pe Arena Naţională va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 20:00.

Dan Şucu, savuros de ziua lui Gică Hagi

Acţionarul majoritar al Rapidului speră să îl vadă pe Gică Hagi sărbătorind pe cel mai mare stadion al ţării. Dan Şucu anunţă că aşteaptă ca „Regele” să îi facă un cadou.

Îi urez «La mulți ani» domnului Hagi, să fie sănătos și să continue să facă lucrurile bune pe care le face pentru fotbalul românesc. Nu i-am mai ținut pumnii de acum 30 de ani, din 1994, cum o să o fac diseară, în meciul împotriva FCSB-ului…

Știu că de obicei așa e firesc, cadourile ar trebui să le oferim noi pentru cel care este aniversat, cum este acum în cazul domnului Hagi, dar sper ca echipa dânsului să ne facă un cadou și să învingă FCSB-ul, să scoată un rezultat bun.

Reclamă

Deci, cu alte cuvinte, în loc să-i oferim noi un cadou domnului Hagi, să ne facă domnul Hagi un cadou nouă, tuturor. Încă o dată La mulți ani și îi urez tot binele!”, a spus Dan Şucu la fanatik.ro.

Gică Hagi îi poate strica FCSB-ului seria de trei victorii în Liga 1. Roş-albaştrii au 8 puncte avans faţă de Rapid şi cu 14 mai mult decât Farul.

Ciprian Marica surprinde chiar înainte de FCSB – Farul

Marica avertizează că Farul va avea misiune complicată pe Arena Naţională şi a lăudat lotul lui Elias Charalambous. Acţionarul minoritar al constănţenilor anunţă că nicio echipă din Liga 1 nu îi poate opri pe roş-albaştrii din drumul spre titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Se pare că nu. Nu le poate sta nimeni în calea câștigării campionatului anul ăsta. Dar pare deocamdată. Rămâne de văzut. Campionatul e un joc de anduranță și trebuie să fii permanent acolo în formă

Au început bine. Și-au furat startul. Dacă până acum FCSB ne obișnuia să își revină așa pe la mijlocul campionatului și să înceapă să joace.

Chiar ei spuneau: ‘Eh, suntem la început, n-am intrat în formă’. Uite că anul ăsta le-a ieșit de la început și nu întâmplător sunt pe primul loc. Au cea mai în formă echipă. Trebuie să recunoaștem„, a declarat Ciprian Marica pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și