Închide meniul

Ciprian Marica surprinde chiar înainte de FCSB – Farul: „Nimeni nu le poate sta în calea câştigării campionatului!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 februarie 2024, 9:43

Ciprian Marica surprinde chiar înainte de FCSB – Farul: „Nimeni nu le poate sta în calea câştigării campionatului!

Ciprian Marica surprinde chiar înainte de derby-ul FCSB - Farul. Acţionarul minoritar al constănţenilor o vede pe FCSB campioană în Liga 1

Ciprian Marica şi Gică Hagi / Profimediaimages

Ciprian Marica a avut un discurs cu care surprinde pe toată lumea chiar înainte de derby-ul FCSB – Farul, care va fi de la ora 20:00 în format LIVE TEXT pe AS.ro. Acţionarul minoritar al constănţenilor anunţă că nicio echipă din Liga 1 nu îi poate opri pe roş-albaştrii din drumul spre titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB îşi poate reface avansul de 11 puncte faţă de urmăritoare dacă o învinge pe campioana en-titre, Farul, în ultimul meci al etapei a 24-a. Confruntarea este una specială pentru Gică Hagi, cel care împlineşte 59 de ani chiar în ziua partidei.

Ciprian Marica surprinde chiar înainte de FCSB – Farul

Marica avertizează că Farul va avea misiune complicată pe Arena Naţională şi a lăudat lotul lui Elias Charalambous.

Se pare că nu. Nu le poate sta nimeni în calea câștigării campionatului anul ăsta. Dar pare deocamdată. Rămâne de văzut. Campionatul e un joc de anduranță și trebuie să fii permanent acolo în formă

Au început bine. Și-au furat startul. Dacă până acum FCSB ne obișnuia să își revină așa pe la mijlocul campionatului și să înceapă să joace.

Reclamă

Chiar ei spuneau: ‘Eh, suntem la început, n-am intrat în formă’. Uite că anul ăsta le-a ieșit de la început și nu întâmplător sunt pe primul loc. Au cea mai în formă echipă. Trebuie să recunoaștem„, a declarat Ciprian Marica pentru fanatik.ro.

Farul a început anul cu două victorii şi este fără eşec, în campionat, din luna noiembrie. Constănţenii o pot depăşi pe Universitatea Craiova în cazul unui nou succes şi să se apropie de podium.

Elias Charalambous, urare superbă pentru Gică Hagi, înainte de FCSB – Farul

Elias Charalambous i-a transmis o urare superbă lui Gică Hagi, înaintea duelului dintre FCSB şi Farul. Meciul se va disputa luni, chiar în ziua în care „Regele” va împlini 59 de ani. Antrenorul cipriot vrea ca managerul campioanei să nu primească în dar o victorie de la jucătorii săi.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous nu ştia că va fi aniversarea lui Gică Hagi, chiar în ziua duelului dintre FCSB şi Farul. Antrenorul cipriot i-a urat imediat „Regelui” „La mulţi ani”, mărturisind că o legendă s-a născut pe data de 5 februarie.

Totodată, Charalambous s-a declarat convins că Hagi îşi va sărbători ziua, însă speră să nu aibă un motiv în plus de sărbătoare, după rezultatul meciului.

Nu ştiam că va fi ziua lui, dar îi urez de acum la mulţi ani, o legendă s-a născut. Sper să fie sănătos, zâmbitor, şi îi urez la mulţi ani. Nu e despre fotbal, îşi va sărbători ziua de naştere, cu siguranţă. Sper că nu va fi fericit pentru rezultat”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

De asemenea, Elias Charalambous s-a declarat convins că duelul cu Farul va fi unul „de foc”, ţinând cont de faptul că trupa lui Gică Hagi este campioana en-titre a Ligii 1.

Toate meciurile sunt dificile, mai ales acesta, când întâlneşti campioana, care îl are antrenor pe cel mai mare jucător din istoria României. Suntem într-o formă bună, trebuie să arătăm asta şi mâine, pentru a lua cele trei puncte”, a declarat Elias Charalambous.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
Vezi toate știrile
Citește și