Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dan Şucu simte nevoia unei schimbări la LPF: „Nu funcţionează optim”! Ce a spus despre varianta Dani Coman preşedintele Ligii!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 16 martie 2024, 15:41

Dan Şucu simte nevoia unei schimbări la LPF: „Nu funcţionează optim! Ce a spus despre varianta Dani Coman preşedintele Ligii!

Dan Şucu simte nevoia unei schimbări la LPF: "Nu funcţionează optim"!

Dan Sucu la AS.ro LIVE

Dan Şucu simte nevoia unei schimbări la LPF. Patronul Rapidului a explicat în emisiunea moderată de Dan Pavel că LPF ar trebui să se comporte ca un patronat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu ar dori ca viitorul contract pentru drepturile TV să prevadă şi clauze de performanţă.

Dan Şucu simte nevoia unei schimbări la LPF: „Nu funcţionează optim”!

(n.r: LPF are nevoie de un conducător mai activ? Credeţi că e momentul ca la următoarele alegeri să vină o schimbare la LPF? Simţiţi nevoia asta?) Am tot încercat să identific puţin cam care este poziţia LPF-ului şi a FRF-ului în comparaţie cu activitatea economică obişnuită.

Eu percep LPF-ul ca pe un patronat. Ar trebui să se comporte ca un patronat. Cred că ar trebui să mai definim puţin, să mai rafinăm ce se întâmplă acolo.

Eu sunt destul de prezent în zona asta de dialog social, patronate, sindicate ş.a.m.d. Ştiu foarte bine cum funcţionează zona respectivă şi LPF-ul nu funcţionează încă optim. Putem să facem multe lucruri acolo.

Reclamă

Să vă dau un exemplu: o creştere cu 20 şi ceva la sută a audienţelor ar trebui să se vadă, într-un fel sau altul, într-o creştere a încasărilor din drepturile TV. Tot aşa cum o scădere ar fi trebuit să se vadă într-o scădere a respectivelor drepturi.

„În mod normal trebuie să existe o legătură între performanţă şi încasări”

În mod normal trebuie să existe o legătură între performanţă şi încasări. Contractul nostru nu prevede o astfel de legătură, ceea ce nu e în regulă. El trebuie negociat pe alte baze.

Trebuie gândit un pic mai aplicat din punctul de vedere al afacerilor. Cine face treabă trebuie să primească mai mulţi bani, de multe ori cheltui mulţi bani suplimentar ca să aduci audienţă suplimentară. Tu nu eşti de niciun fel recompensat pentru ceea ce faci.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: Înţeleg că la următoarele negocieri vă veţi implica) Da, e o chestiune de vot până la urmă. E o chestiune asociativă, iar la chestiunile asociative nu funcţionează ca la o societate în care tu ai drept de prevalare.

(n.r.: Dani Coman şi-a anunţat intenţia de a participa la următoarele alegeri. Îl veţi susţine?) Nu cunosc fiecare personalitate din fotbal. Sunt foarte recent în fenomen şi am foarte multe de învăţat.

(n.r.: despre Federaţia Română de Fotbal) Federaţia, din punctul meu de vedere, se comportă într-un mod logic corporatist, în general, cu o linie foarte clară transmisă din Europa, de la centru. Aplică linia transmisă din Europa. Câteodată, e în regulă, se potriveşte, câteodată se potriveşte mai puţin. Dar ei sunt consecvenţi în ceea ce priveşte aplicarea regulii respective. Ceea ce, cred eu, că nu e neapărat rău”, a declarat Dan Şucu în emisiunea AS.ro LIVE.

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Daniel Niculae după ce preşedintele Rapidului a fost „săltat” de mascaţi într-un dosar DIICOT!

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Daniel Niculae după ce preşedintele Rapidului a fost „săltat” de mascaţi într-un dosar DIICOT!

Patronul Rapidului a precizat la AS.ro LIVE că nu se gândeşte momentan la un alt preşedinte pentru giuleşteni. Dan Şucu a subliniat că aşteaptă mai multe detalii despre dosarul în care a fost audiat şi Daniel Niculae.

Dan Şucu a dezvăluit în exclusivitate pentru AS.ro LIVE că Daniel Niculae a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri. Între timp, procurorii au decis că el va fi cercetat în stare de libertate. Liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în acest caz.

„(n.r: V-a trecut prin cap că poate trebuie să vă gândiţi la un alt conducător pentru Rapid?) Nu, nu mi-a trecut prin cap. Informaţiile sunt extrem de sumare.

Reclamă

Din ce ştiu eu despre Daniel, pentru el nu există decât Rapid, viaţa lui este legată de Rapid, dedicaţia lui şi cinstea cu care îşi desfăşoară activitatea sunt indubitabile.

Aş vrea să ştiu mai multe despre ce e acolo înainte de a mă gândi la orice altceva”, a declarat Dan Şucu la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și