Închide meniul

Dan Șucu știe de ce Rapid a „distrus-o” pe FCSB cu 4-0: „Plutirea lor i-a trimis la plimbare!”. Verdict despre lupta pentru titlu

Alex Ioniță Publicat: 13 martie 2024, 12:58 / Actualizat: 13 martie 2024, 14:50

Reclamă
Dan Șucu știe de ce Rapid a distrus-o” pe FCSB cu 4-0: Plutirea lor i-a trimis la plimbare!”. Verdict despre lupta pentru titlu

Dan Șucu știe de ce Rapid a „distrus-o” pe FCSB cu 4-0

Dan Șucu / Profimedia

Dan Șucu știe de ce Rapid a „distrus-o” pe FCSB cu 4-0. Patronul giuleștenilor a vorbit despre diferența mare de scor, de la partida cu liderul Ligii 1, din ultima etapă a sezonului regular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria uriașă obținută pe Arena Națională, elevii lui Cristiano Bergodi au relansat lupta pentru titlu. Rapid a intrat în play-off la 5 puncte diferență față de FCSB.

Dan Șucu știe de ce Rapid a „distrus-o” pe FCSB cu 4-0

Dan Șucu a dezvăluit că nu s-a așteptat ca echipa sa să o învingă pe FCSB la o asemenea diferență de scor. Totuși, acționarul majoritar al echipei din Giulești a spus că jucătorii trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, meționând că Rapid a câștigat doar o bătălie, nu un întreg război.

„Nu m-am așteptat și acum mă gândesc cum de am putut… Pentru că echipa adversă este una puternică. Mie mi-a dat sentimentul unei echipe puternice. În mod cert nu și-a spus ultimul cuvânt.

Ceea ce știu sigur că nu ne dorim este sentimentul acela de a pluti… Am discutat lucrul acesta, sunt convins că toată lumea înțelege diferența dintre o bătălie și un război. Am plutit și noi altădată.

Reclamă

E timpul să stăm cu picioarele pe pământ și să înțelegem exact despre ce este vorba. Pentru că plutirea lor e cea care i-a trimis la plimbare. Probabil că data viitoare nu vor mai pluti”, a spus Dan Șucu, la fanatik.ro.

Jucătorul de la Rapid care a stârnit un interes uriaș

Jucătorul de la Rapid care a stârnit un interes uriaș. Giuleștenii au parte de un sezon excelent de Liga 1, iar oamenii lui Cristiano Bergodi sunt la mare căutare.

Dan Șucu, patronul giuleștenilor, a recunoscut că un om din lotul echipei sale a făcut câteva meciuri bune și că mai mutle cluburi s-au interesat de serviciile acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

Este vorba despre Xian Emmers, care a jucat bine în debutul campionatului, dar care s-a accidentat în luna octombrie a anului trecut. Dan Șucu a dezvăluit faptul că a primit o serie de oferte interesante pentru o posibilă mutare, dar și că lucrurile s-au complicat, atunci când jucătorul s-a accidentat.

“Vă dau exemplul lui Emmers. A făcut 5-6 meciuri foarte bune şi am primit deja oferte interesante. Din păcate, s-a accidentat. Campionatul României este foarte vizibil, iar prezenţa la Rapid este şi mai vizibilă.

Este o vitrină excepţională. În mod cert şi Rrahmani va merge într-un campionat şi mai puternic decât al nostru dacă va concretiza. Şi nu este singurul. Ceea ce este important pentru rapidişti…

Să înţeleagă că dacă există o profitabilitate din acest transfer va fi tot în folosul Rapidului pentru a căuta şi pentru a aduce jucători foarte buni. Nu plec cu bani acasă”, a spus Dan Șucu, potrivit sursei menționate anterior.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:20 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 21:20 LIVE TEXTSepsi – Rapid 3-1. Petrila a deschis scorul, dar a urmat dezastrul până la pauză pentru giuleşteni! Penalty ratat de Rrahmani 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:55 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri 20:15 Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo – UTA: „Eu nu merit banii?” 20:13 VideoÎncăierare generală la Slovacia – Germania! Scene incredibile cu procedee de wresling la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și