Închide meniul

Dan Şucu vrea doi jucători din Liga 1: „Vă confirm în mod oficial!” Lovitura pe care i-o poate da lui Gigi Becali

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 decembrie 2023, 20:24 / Actualizat: 17 decembrie 2023, 21:53

Reclamă
Dan Şucu vrea doi jucători din Liga 1: „Vă confirm în mod oficial! Lovitura pe care i-o poate da lui Gigi Becali

Dan Şucu a ajuns să deţină 80 la sută din acţiuni la Rapid, după ce s-a decis majorarea capitalului

Dan Șucu / Hepta

Dan Şucu a confirmat că vrea doi jucători din Liga 1. Unul dintre ei este Ermal Krasniqi, jucător pe care a pus ochii şi Gigi Becali. Celălalt jucător pe care Şucu îl vrea la Rapid este Tudor Băluţă, de la campioana Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu anunţă o revoluţie mare la Rapid în pauza de iarnă, pentru a forţa o revenire în lupta la titlu. Şucu a anunţat deja loviturile pe care le pregăteşte.

Dan Şucu a confirmat că vrea doi jucători din Liga 1

Pot să vă confirm în mod oficial că ni-l dorim pe Băluță de la Farul. Un jucător cu un potențial uriaș, care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Nu mă întrebați de sume, nu mă întrebați de negocieri, știți că îmi place să vorbesc cât mai puțin. Ne interesează Krasniqi și Băluță, nu înseamnă însă automat că aceștia vor veni la Rapid. 

Există un întreg proces de negociere cu cluburile și jucătorii. Vom vedea dacă aceste transferuri se vor concretiza… Noi ne dorim.

Vrem foarte mult să ajutăm și echipa națională, vrem foarte mult jucători care să fie și eligibili pentru domnul Edi Iordănescu, astfel încât Rapidul să ajute echipa națională cu fotbaliști importanți, care să pună umărul pentru o performnață la Euro. Tipul acesta de jucători ne interesează, tineri cu potențial…„,  a spus Dan Şucu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali, ofertă în direct pentru vedeta de la CFR Cluj

Deşi nu a fost titular, Ermal Krasniqi l-a impresionat pe Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a transmis clar că l-ar vrea pe kosovar la FCSB, şi a dezvăluit şi ce sumă e gata să scotă din buzunar pentru a obţine semnătura acestuia.

„CFR e echipă puternică. Îmi place ăla, care de ce mi-era mie frică. Ăla din stânga ăla cu viteză. A intrat (n.r- 29 de minute), dar nu a jucat în viteza lui.

Dacă mă pui să aleg un jucător de la CFR Cluj, îl aleg pe el. E cel mai bun. Dacă nu-l vrea și nu joacă, să mi-l dea mie. Îi dau 300.000 de euro, cât a dat pe el. Dacă a dat”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Răspunsul lui Neluţu Varga a venit imediat după declaraţiile lui Gigi Becali. Patronul celor de la CFR Cluj a declarat că aşteaptă o ofertă concretă pe numele lui Ermal Krasniqi din partea celor de la FCSB. Acesta l-a avertizat pe Gigi Becali însă, mărturisind că un jucător precum mijlocaşul kosovar costă mult.

„Spune-i domnului Becali să facă oferta. Dar atât îi spun. Fotbaliștii buni costă. Discutăm. Să-mi facă o ofertă”, a transmis Neluţu Varga, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Ermal Krasniqi a fost transferat de CFR Cluj în iarna anului trecut de la Ballkani, în schimbul sumei de 200.000 de euro. Acesta a devenit rapid unul dintre cei mai buni jucători din lotul clujenilor, în acest sezon bifând 15 meciuri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și