Închide meniul

Dan Şucu vrea să îi „sufle” un jucător lui Gigi Becali! Suma uriaşă pe care e dispusă Rapid să o plătească pentru ţinta FCSB-ului

Alex Masgras Publicat: 17 decembrie 2023, 12:20

Reclamă
Dan Şucu vrea să îi „sufle un jucător lui Gigi Becali! Suma uriaşă pe care e dispusă Rapid să o plătească pentru ţinta FCSB-ului

Dan Şucu, anunţ ferm despre plecarea lui Horaţiu Moldovan

Dan Şucu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Şucu vrea să îi „sufle” un jucător lui Gigi Becali! Patronul celor de la FCSB a anunţat că este interesat de serviciile lui Ermal Krasniqi, atacantul celor de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a anunţat imediat după remiza din Gruia că atacantul din Kosovo este jucătorul de care s-a temut cel mai mult înaintea meciului cu CFR Cluj şi că este dispus să plătească 300.000 de euro pentru transferul acestuia.

Dan Şucu vrea să îi „sufle” un jucător lui Gigi Becali!

Potrivit prosport.ro, pe fir a intrat şi Rapid, iar Dan Şucu va face tot posibilul pentru a îl transfera pe atacantul din Kosovo. Pentru a fi sigur că va ajunge în Giuleşti, Şucu pregăteşte un milion de euro pentru transferul lui Krasniqi, o sumă mult mai mare decât cea anunţată de Gigi Becali.

În acest sezon, Krasniqi a evoluat în 10 meciuri pentru CFR Cluj, fără să înscrie vreun gol, el nefiind printre preferaţii antrenorului Andrea Mandorlini. Krasniqi mai are contract cu CFR Cluj până în 2026.

Gigi Becali, ofertă în direct pentru vedeta de la CFR Cluj

Deşi nu a fost titular, Ermal Krasniqi l-a impresionat pe Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a transmis clar că l-ar vrea pe kosovar la FCSB, şi a dezvăluit şi ce sumă e gata să scotă din buzunar pentru a obţine semnătura acestuia.

Reclamă

„CFR e echipă puternică. Îmi place ăla, care de ce mi-era mie frică. Ăla din stânga ăla cu viteză. A intrat (n.r- 29 de minute), dar nu a jucat în viteza lui.

Dacă mă pui să aleg un jucător de la CFR Cluj, îl aleg pe el. E cel mai bun. Dacă nu-l vrea și nu joacă, să mi-l dea mie. Îi dau 300.000 de euro, cât a dat pe el. Dacă a dat”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Răspunsul lui Neluţu Varga a venit imediat după declaraţiile lui Gigi Becali. Patronul celor de la CFR Cluj a declarat că aşteaptă o ofertă concretă pe numele lui Ermal Krasniqi din partea celor de la FCSB. Acesta l-a avertizat pe Gigi Becali însă, mărturisind că un jucător precum mijlocaşul kosovar costă mult.

Reclamă 4 / 0/3

„Spune-i domnului Becali să facă oferta. Dar atât îi spun. Fotbaliștii buni costă. Discutăm. Să-mi facă o ofertă”, a transmis Neluţu Varga, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Ermal Krasniqi a fost transferat de CFR Cluj în iarna anului trecut de la Ballkani, în schimbul sumei de 200.000 de euro. Acesta a devenit rapid unul dintre cei mai buni jucători din lotul clujenilor, în acest sezon bifând 15 meciuri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:48 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 22:40 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” Vezi toate știrile
Citește și