Închide meniul

Dani Coman, dorit de Gigi Becali la FCSB! Ce răspuns a dat fostul portar al Rapidului

Bogdan Stănescu Publicat: 12 octombrie 2023, 20:56

Reclamă
Dani Coman, dorit de Gigi Becali la FCSB! Ce răspuns a dat fostul portar al Rapidului

Dani Coman, dorit de Gigi Becali la FCSB

Dani Coman, în timpul unui meci / Hepta

Dani Coman a fost dorit de Gigi Becali la FCSB! Preşedintele lui FC Hermannstadt a dezvăluit că a primit mai multe oferte, de-a lungul timpului, din partea clubului patronat de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman a punctat că nu va face parte niciodată din conducerea clubului FCSB. El şi-a explicat această decizie prin ataşamentul faţă de clubul Rapid.

Dani Coman, dorit de Gigi Becali la FCSB!

Dacă voiam să lucrez cu Gigi Becali și consideram că pot, eram de mult timp acolo. Am avut oferte tot timpul de la FCSB. Nu e nicio poartă deschisă niciodată. Eu am crescut la Argeș, am jucat la Rapid.

Nu am cum să ajung niciodată. Din punctul meu de vedere, nu se va pune problema niciodată. Cu tot respectul pe care il port domnului Becali și oamenilor de acolo, nu se va pune problema niciodată”, a declarat Dani Coman pentru fanatik.ro.

Dani Coman e de părere că FCSB e principala favorită la titlu în acest sezon. Echipa antrenată de Elias Charalambous e pe primul loc în Liga 1 în acest moment, cu 29 de puncte din 12 partide. Pe locul 2 se află CFR Cluj, cu 26 de puncte, iar pe 3 este Rapid, cu 22 de puncte. Universitatea Craiova e pe 4, cu acelaşi număr de puncte ca şi Rapid. Din spate vine tare şi Farul, care a avut un început mai slab. Echipa lui Gică Hagi se află acum pe locul 5, cu 18 puncte, şi are un joc mai puţin disputat decât primele 4 clasate.

Reclamă

În momentul de față, da (n.r.: FCSB e principala favorită la titlu), mi se pare că au cel mai bun lot. Dacă îi luăm și individual, dar și ca grup. Mi se par cei mai buni în acest an. Sunt problemele pe care le au și ei acolo”, a mai declarat Dani Coman pentru sursa citată.

LPF a anunţat programul etapelor 14 şi 15 din Liga 1! Când se joacă FCSB – Rapid

LPF a anunţat programul etapelor 14 şi 15 din Liga 1! Etapa cu numărul 14 se va disputa în perioada 27-30 octombrie, în timp ce etapa a 15-a va avea loc în perioada 3-6 noiembrie.

Pe 5 noiembrie, în etapa cu numărul 15, va avea loc derby-ul dintre FCSB şi Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

LPF a publicat pe site-ul oficial programul etapelor 14 şi 15 din Liga 1. În etapa a 14-a, Dinamo va primi vizita celor de la Politehnica Iaşi, pe 27 octombrie, în timp ce FCSB va merge la Ploieşti, pentru meciul cu Petrolul, o zi mai târziu. Pe 29 septembrie va avea loc derby-ul dintre Rapid şi Universitatea Craiova, în timp ce pe 30 octombrie se vor întâlni CFR Cluj şi Farul Constanţa.

În etapa cu numărul 15, pe 4 noiembrie, se vor întâlni Universitatea Craiova şi FC U Craiova 1948. O zi mai târziu, pe 5 noiembrie, va avea loc derby-ul dintre FCSB şi Rapid, dar şi meciul dintre Farul Constanţa şi FC Botoşani. Pe 6 noiembrie, Dinamo va juca la Arad, cu UTA, în timp ce Hermannstadt va primi vizita celor de la CFR Cluj.

Etapa a 14-a

Vineri, 27 octombrie

  • Ora 17.30 FC Voluntari – Sepsi Sf. Gheorghe
  • Ora 20.30 Dinamo București – Politehnica Iași

Sâmbătă, 28 octombrie

  • Ora 14.00 Oțelul Galați – FC Hermannstadt
  • Ora 20.30 Petrolul Ploiești – FCSB

Duminică, 29 octombrie

  • Ora 14.00 FCU Craiova 1948 – UTA Arad
  • Ora 20.30 FC Rapid 1923 – Universitatea Craiova

Luni, 30 octombrie

Reclamă

Etapa a 15-a

Vineri, 3 noiembrie

Sâmbătă, 4 noiembrie

Duminică, 5 noiembrie

Luni, 6 noiembrie

 

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
Vezi toate știrile
Citește și