Închide meniul

Dani Coman n-a mai rezistat și și-a dat demisia de la FC Hermannstadt: “Îmi e greu!”. Anunț-șoc la clubul din Sibiu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 august 2022, 17:49

Dani Coman n-a mai rezistat și și-a dat demisia de la FC Hermannstadt: “Îmi e greu!”. Anunț-șoc la clubul din Sibiu

Dani Coman și-a dat demisia de la FC Hermannstadt

Dani Coman, în timpul unui meci / SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

Dani Coman n-a mai rezistat și și-a dat demisia de la FC Hermannstadt, din cauza problemelor financiare uriașe de la clubul din Sibiu. Fostul portar le-a transmis jucătorilor că va renunța la postul de președinte al clubului, urmând ca anunțul oficial să fie făcut în cursul zilei de astăzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Hermannstadt este revelația startului de sezon din Liga 1, însă lucrurile sunt departe de a fi roz la nivel financiar. Nou-promovați în prima ligă, sibienii se află pe locul 3, cu 8 puncte, după primele 4 etape, dar jucătorii sunt neplătiți de 3 luni.

Dani Coman și-a dat demisia de la FC Hermannstadt!

Fotbaliștii lui FC Hermannstadt nu și-au mai primit salariile din luna aprilie și nici bonusurile de performanță, promise ca urmare a promovării.

În urmă cu 10 zile, Dani Coman a tras un semnal de alarmă și le-a cerut autorităților și companiilor din Sibiu să se implice și să readucă echipa deasupra liniei de plutire, din punct de vedere financiar.

Ulterior, fostul portar a avut o întâlnire cu primarul Sibiului, Astrid Fodor, în care i-a explicat în detaliu toate dificultățile din cadrul clubului. Inițial s-a scris că discuția a avut un deznodământ optimist, însă lucrurile au luat o întorsătură radicală.

Reclamă

Dani Coman s-a săturat să le promită jucătorilor că își vor primi banii și a decis să renunțe la postul său de președinte.

După ce le-a comunicat vestea jucătorilor, în vestiar, Coman a explicat că a ajuns la capătul puterilor și are nevoie de o pauză pentru a-și reveni:

“Vreau să mă liniștesc. Îmi e greu. Am participat la construirea acestei echipe și acum am nevoie de timp să mă liniștesc”, a declarat Dani Coman, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dani Coman, semnal de alarmă pentru salvarea lui FC Hermannstadt

În urmă cu mai bine de o săptămână, după meciul cu FC Botoșani, scor 1-1, Dani Coman a răbufnit din cauza problemelor financiare de la FC Hermannstadt.

Fostul președinte al clubului a acuzat Primăria din Sibiu și afaceriștii locali de nepăsare și lipsă de interes în contextul salvării clubului:

„Am sperat că, odată cu promovarea, lucrurile se vor schimba în bine. Din păcate nu s-a schimbat absolut nimic, sunt aceleași probleme ca înainte. Atunci mă întreb în fiecare zi de ce se mai construiește stadionul la Sibiu. Pentru ce? Dacă această echipă nu are pic de sprijin, nu există pic de interes de la nimeni din Sibiu? 

De ce la alte echipe, în alte județe, precum Buzău, Argeș, Iași, Cluj, se pot finanța echipele de către primării, și la Sibiu nu? Dacă nu se vrea ca această echipă să facă performanță, să ne spună și nouă să ne luăm bagajele și să plecăm! 

Efectiv îmi e rușine să intru în vestiar. Am creat o echipă de jucători care mare caracter alături de Radu Neguț și de Măldărășanu, jucători care n-au comentat vreodată, indiferent unde s-au antrenat, că a fost ploaie, vânt sau zăpadă. Am ajuns să le spunem în fiecare săptămână că așteptăm banii din drepturile TV ca să le dăm banii. 

Coman a făcut un apel disperat către autoritățile și companiile din Sibiu

Dacă nimeni nu vrea să vorbească la club și nu vrem să supărăm oamenii, atunci eu vreau să-i supăr pe toți. Pe toți oamenii de afaceri din Sibiu, autoritățile locale, pe toată lumea! Vreau să se supere pe mine că spun lucrurile astea, dar să ajute echipa. 

Nu este echipa lui Dani Coman. Dani Coman a venit la Sibiu, și-a îndeplinit obiectivul de a promova echipa, dar este echipa sibienilor, nu a mea. În momentul de față, ne bazăm doar pe Ștefan Băcilă și Claudiu Rotar. 

Reclamă

Cât să mai poată și oamenii ăștia? Ștefan Băcilă plătește singur de 6 luni. Vă spun eu, mai poate să plătească singur. Cât a putut, a plătit. Sunt alte timpuri, nu se mai poate!”, a declarat Dani Coman, după FC Hermannstadt – FC Botoșani 1-1, pentru Digisport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și