Închide meniul

Dani Coman, revenire de senzaţie în Liga 1: „Este unul dintre noi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 ianuarie 2023, 13:21

Dani Coman, revenire de senzaţie în Liga 1: „Este unul dintre noi!

Dani Coman a revenit în Liga 1

Dani Coman, la un meci / Hepta

Dani Coman, revenire de senzaţie în Liga 1. Fostul internaţional român a fost prezentat oficial de noul club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman s-a aflat în negocieri şi cu CFR Cluj la finalului anului trecut. Totul părea că se va ajunge la o înţelegere, dar CFR Cluj a decis să rămână cu aceeaşi echipă din conducere.

Dani Coman, revenire de senzaţie în Liga 1

Dani Coman a ales să revină la clubul pe care l-a părăsit anul trecut. Astfel, Dani Coman a revenit la Hermmanstadt. Sibienii au anunţat oficial că au un nou preşedinte.

Bine aţi (re)venit, domnule preşedinte! Dani Coman, preşedintele executiv A.F.C.Hermannstadt, este oficial unul dintre noi! Acest OM & PROFESIONIST nu mai are nevoie de nicio prezentare. Putem spune că a înfăptuit foarte mult bine pentru fotbalul sibian.

Mai putem completa că astăzi suntem fericiţi! Revenim pe FCH Tv cu primul interviu acordat de domnul preşedinte la reluarea mandatului. Sibiul are fotbal şi are iar un conducător pe măsură”, a anunţat Hermannstadt pe reţelele de socializare.

Reclamă

Într-un interviu acordat AS.ro zilele trecute, Dani Coman a recunoscut că a avut mai multe oferte.

E adevărat că am avut discuții cu CFR-ul, cu Hermannstadt, chiar au dat și un comunicat, pentru că ei își doresc mult să mă întorc. E o echipă care mi-a rămas în suflet, pe care eu împreună cu Radu Neguț am făcut-o de la A la Z. Deci, nimeni altcineva decât noi doi. Meritul lui Măldă (n.r. Marius Măldărășanu) și al staff-ului e că ei au antrenat echipa. Dar săptămâna asta cu siguranță mă hotărăsc. Repet, din cauza problemelor pe care le-am avut a trebuit să fiu plecat o perioadă. De abia mâine mă întorc”, a declarat Dani Coman, în exclusivitate, pentru as.ro.

La începutul sezonului, Dani Coman n-a mai rezistat și și-a dat demisia de la FC Hermannstadt, din cauza problemelor financiare uriașe de la clubul din Sibiu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și