Închide meniul

Dani Coman, revoltat după ce FC Hermannstadt a pierdut procesul la TAS: „Această comisie a decis să-și bată joc de munca jucătorilor!”

Cosmin Olteanu Publicat: 10 februarie 2023, 16:37

Reclamă
Dani Coman, revoltat după ce FC Hermannstadt a pierdut procesul la TAS: Această comisie a decis să-și bată joc de munca jucătorilor!”

Dani Coman

Dani Coman / Hermannstadt TV

Dani Coman, președintele celor de la FC Hermannstadt, s-a declarat revoltat după ce FC Hermannstadt a pierdut procesul la TAS. Formația sibiană va rămâne fără cele nouă puncte, conform sancțiunii dictate de FRF, din cauza neregulilor financiare din prima parte a sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, FC Hermannstadt se află pe locul 12 din Liga 1, cu 25 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

Dani Coman, revoltat după ce FC Hermannstadt a pierdut procesul la TAS

Dani Coman s-a declarat revoltat de decizia TAS și a vorbit în termeni duri despre Comisia de Licențiere a FRF, care a deposedat-o pe Hermannstadt de cele nouă puncte.

„Avem o echipă prea unită și prea frumoasă. Modul cum se pregătesc zi de zi… au adunat aceste puncte muncite. Vom rămâne aceeași echipă unită, care se luptă și cu comisiile.

Din păcate, în loc să ne pregătim strategia pentru sezonul următor, ne vom pregăti strategia pentru a salava echipa în acest sezon. Această comisie din România a decis să-și bată joc de munca jucătorilor.

Reclamă

Nu putem să dăm vina pe nimeni. Jucătorii își meritau punctele, pentru cât muncesc la antrenamente, pentru că renunță la bucuriile vieții pentru a fi la antrenamente. Ne vom lupta în continuare”, a declarat Dani Coman, pentru digisport.ro.

„Din păcate, nu a fost să fie! Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis astăzi ca depunctarea cu 9 puncte primită de clubul nostru în luna decembrie a anului trecut să rămână în vigoare…

Am luptat până la ultima resursă legală și morală pentru a recupera această pierdere grea! Am luptat pe toate căile juridice posibile!

Reclamă 4 / 0/3

Acum vom continua să luptăm doar pe plan sportiv, unde am demonstrat că ne merităm locul în primele 6 echipe din Superliga.

Rămânem o familie unită!”, se arată în comunicatul emis de FC Hermannstadt.

Dani Coman, despre Daniel Paraschiv: „Are o ofertă concretă și din Ungaria!”

Dani Coman a vorbit și despre interesul ungurilor de la Fehervar pentru Daniel Paraschiv, informație oferită în exclusivitate de Antena Sport. Oficialul de la Hermannstadt spune că tânărul jucător ar vrea să rămână la Sibiu, până la vară.

„Nu l-a refuzat pe Mircea Lucescu. A refuzat Ucraina, pentru că știm cu toții că acolo este un război. Decât să te pui cu capul pe pernă și să nu știi daca te trezești…

Are o ofertă concretă și din Ungaria, dar, din discuțiile pe care le am avut, vrea să stea la Sibiu până la vară. Eu sunt convins că oferte va mai avea, chiar mai bune decat cele două pe care le are în momentul de față”, a mai spus Dani Coman.

„Cred că încă se negociază la preţ şi eu aştept să fiu căutat să aflu dacă se concretizează sau nu. Mai sunt aspecte de discutat, însă cred că ar fi un pas în faţă pentru mine.

Nu am refuzat echipa, nu l-am refuzat în niciun caz pe Mircea Lucescu, însă am refuzat contextul de acolo, care nu m-ar fi lăsat să mă gândesc în linişte la fotbal. Dacă nu era războiul, cu siguranţă aş fi mers, fiind vorba de unul dintre cei mai mari antrenori din istorie şi de unul dintre cele mai mari cluburi din Est.

Reclamă

Dinamo Kiev este cu mult peste nivelul din Liga şi cu mult peste ce echipe avem în campionat”, a spus Daniel Paraschiv, joi, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și