Închide meniul

Daniel Bîrligea, dorit de 3 echipe din străinătate! Ce sumă poate încasa CFR Cluj după EURO 2024

Alex Masgras Publicat: 6 iunie 2024, 9:08

Reclamă
Daniel Bîrligea, dorit de 3 echipe din străinătate! Ce sumă poate încasa CFR Cluj după EURO 2024

Daniel Bîrligea, dorit de 3 echipe din străinătate! Ce sumă poate încasa CFR Cluj după EURO 2024

Daniel Bîrligea / Profimedia

Daniel Bîrligea este dorit de 3 echipe din străinătate. Atacantul celor de la CFR Cluj va intra în ultimul an de contract în această vară şi este foarte aproape să părăsească Liga 1 după EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul celor de la CFR Cluj a fost convocat de Edi Iordănescu pe lista preliminară şi a evoluat şi în meciul amical cu Bulgaria. Pentru jucătorii lui Edi Iordănescu urmează meciul cu Liechtenstein de vineri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Daniel Bîrligea, dorit de 3 echipe din străinătate! Ce sumă poate încasa CFR Cluj după EURO 2024

Potrivit gsp.ro, atacantul 24 de ani este urmărit de două formaţii din primele două ligi ale Germaniei. De asemenea, o echipă din MLS este pe urmele jucătorului de la CFR Cluj.

Tocmai din acest motiv, oficialii din Gruia speră ca Bîrligea să joace la EURO 2024, acolo unde va avea mai multă expunere. Adus la CFR Cluj în urmă cu doi ani şi jumătate de la Teramo, în schimbul a 100.000 de euro, formaţia din Gruia poate face un profit considerabil. Potrivit sursei menţionate mai sus, CFR Cluj vrea un milion de euro pentru Bîrligea.

În acest sezon, Bîrligea a evoluat în 46 de meciuri pentru CFR Cluj, în toate competiţiile. El a marcat 15 goluri şi a oferit 7 pase decisive.

Reclamă
Reclamă

Dan Petrescu anunţă „revoluţia” la CFR Cluj: „Îmi doresc cel puţin 5-6 jucători”! Ce îl nemulţumeşte: „Sunt îngrijorat”

Dan Petrescu anunţă „revoluţia” la CFR Cluj! Antrenorul echipei ardelene îl are pe lista de transferuri şi pe Tudor Băluţă.

Dan Petrescu a recunoscut că e puţin îngrijorat de faptul că echipa lui nu s-a mişcat încă pe piaţa transferurilor. El a vorbit, în exclusivitate pentru AntenaSport, şi despre interdicţia la transferuri pe care a primit-o CFR Cluj.

„Am găsit o echipă bună, că altfel nu ar fi putut câştiga atâtea meciuri. Au câştigat ultimele 5. V-am spus-o şi atunci, când eram la echipă, că banca trebuie îmbunătăţită. Era bancă subţire.

Reclamă

Deocamdată unul-doi jucători au venit, dar îmi doresc cel puţin încă 5-6 jucători. Deocamdată nu ne-am mişcat, stăm pe loc şi sunt puţin îngrijorat.

n.r. Interdicţia, pentru doar 70.000 la Yeboah, va fi ridicată când vom plăti. Oricum nu putem să semnăm acum jucători. Doar de la 1 iulie pot veni.

Îmi doresc jucători de peste tot, şi din Liga 1 şi de afară. Jucători liberi, poate pentru unul-doi să dăm ceva bani, dar nu cred”, a declarat Dan Petrescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și