Închide meniul
Foto

„Demisia! Demisia!” Fanii Rapidului au răbufnit după umilinţa cu CFR Cluj! Tot stadionul i-a cerut demisia lui Cristiano Bergodi

Alex Ioniță Publicat: 6 aprilie 2024, 22:19 / Actualizat: 23 aprilie 2024, 18:40

Reclamă
„Demisia! Demisia!” Fanii Rapidului au răbufnit după umilinţa cu CFR Cluj! Tot stadionul i-a cerut demisia lui Cristiano Bergodi

Daniel Bîrligea, hattrick în 34 de minute cu Rapid

Colaj Daniel Bîrligea și Cristiano Bergodi / Profimedia - AS.ro

Fanii Rapidului i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi, după ce Rapid a fost umilită în prima repriză a derby-ului cu CFR Cluj. Rapidiştii şi-au pierdut răbdarea la final şi au cerut demisia lui Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii Rapidului au răbufnit şi au cerut demisia după o singură repriză cu CFR Cluj. Iulian Cristea, care a gafat la 2 goluri, a fost fluierat la fiecare atingere de minge.

Update 10:26: Tot stadionul i-a cerut demisia lui Cristiano Bergodi la finalul partidei cu CFR Cluj, pierdută de Rapid cu 1-4.

Demisia! Demisia!” Fanii Rapidului i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi, după ce Rapid a fost umilită

Daniel Bîrligea a marcat un hattrick în doar 34 de minute cu Rapid. Sub comanda lui Ovidiu Hoban, echipa din Gruia s-a transformat în doar câteva zile și a făcut spectacol în prima repriză din Giulești.

Echipa lui Cristiano Bergodi a fost de nerecunoscut în prima parte a duelului, iar Daniel Bîrligea a profitat din plin de problemele echipei gazdă.

Reclamă

Daniel Bîrligea, hattrick în 34 de minute cu Rapid

Atacantul din echipa lui Ovidiu Hoban a dat prima lovitură în minutul 4 al partidei. Atunci, acesta a înscris cu umărul, după o lovitură de la colțul terenului.

Patru minute mai târziu a venit și golul 2. Bîrligea a reușit „dubla”, cu o execuție peste Marian Aioani, care a ieșit greșit din poartă.

Bîrligea și-a completat hattrick-ul în minutul 36, atunci când a primit o pasă excelentă de la Avounou. Aflat în careu, atacantul l-a învins fără probleme pe Aioani.

Reclamă 4 / 0/3

La ultima reușită a greșit Iulian Cristea, care a fost taxat imediat de fanii Rapidului. Fostul jucător de la FCSB a fost fluierat de suporteri atunci când atingea mingea, la scorul de 0-3.

De asemenea, suporterii de la tribuna a 2-a au cerut demisia antrenorului Cristiano Bergodi. După golul 4 al CFR-ului, semnat de Manea, tot stadionul a strigat demisia!

VEZI IMAGINI DIN GIULEȘTI ÎN GALERIA FOTO

Echipele de start în Rapid – CFR Cluj:

RAPID (4-3-3): Aioani – Braun, Săpunaru (cpt.), I. Cristea, Bădescu – Albu, Djokovic, Papeau – Funsho, Rrahmani, Burmaz

REZERVE: Drăghia – Onea, Iacob, Dr. Grigore, Borza, Emmers, Hromada, Oaidă, Krasniqi, Cîrjan, Hasani, Petrila

ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Reclamă

CFR CLUJ (4-3-3): Sava – Manea, Boben, M. Ilie, Abeid – Muhar, K. Keita, Avounou – Deac (cpt.), Bîrligea, Otele

REZERVE: Hindrich, Racasan – Camora, Al. Radu, Aussi, R. Filip, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael

ANTRENOR: Ovidiu Hoban

Cristi Săpunaru, premiat de Rapid la meciul cu CFR Cluj

Cristi Săpunaru a fost premiat de Rapid la meciul cu CFR Cluj. Oficialii i-au făcut un cadou veteranului cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani, dar și a meciului cu numărul 200 pentru giuleșteni.

Veteranul giuleștenilor a avut o carieră de senzație, pe care nu pare că dorește să o încheie curând. Astfel, reprezentanții clubului au decis să îi ofere un cadou, înainte de startul partidei din Giulești.

Cu câteva momente înainte de startul partidei, Cristi Săpunaru a primit un cadou superb din partea oficialilor de la Rapid. Reprezentanții clubului i-au oferit un tricou cu numărul 200, care simbolizează numărul de meciuri pe care le-a jucat la Rapid.

Momentul a fost emoționant și datorită omului care i-a înmânat tricoul lui Săpunaru. Este vorba despre Aurel Măndoiu, care a fost primul antrenor al veteranului din apărarea giuleștenilor. De asemenea, lângă acesta a fost prezent și Ionuț Voicu, fost coleg cu Săpunaru, acum membru în staff-ul Rapidului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și